reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamusie czy Wy także czujecie się już ciężko? Mi od kilku dni ciężej się oddycha... Czuje ucisk żeber... Boli mnie kręgosłup na dole... Łydki też są cięższe i jestem senna... Chyba trzeci trymestr będzie faktycznie najgorszy bo drugi bajka
Dla mnie drugi bajka nie byl, ciezko mi juz od dawna. Ale ostatnio coraz gorzej[emoji53]

reklama
Psikasz jej Tantum Verde? Na prawde swietnie dziala przeciwbolowo.
Niestety ani tantum Verde, ani tabletki na gardło sytuacji nie poprawiają obawiam się, że dopadło ja bardziej jak moją mamę. Bo czasami jak nie ma tak aż mocno to jak jej psikam czy dostanie tabletkę to chociaż trochę się zaczyna odzywac a dzisiaj nic czyli boli ją konkretnie

Niestety ani tantum Verde, ani tabletki na gardło sytuacji nie poprawiają obawiam się, że dopadło ja bardziej jak moją mamę. Bo czasami jak nie ma tak aż mocno to jak jej psikam czy dostanie tabletkę to chociaż trochę się zaczyna odzywac a dzisiaj nic czyli boli ją konkretnie
Ale nie jest jej ciut lepiej bolowo? Bo moja jak miala bostonke to najbardziej miala wlasnie buzie wysypana, tak ze wogole jesc ani pic nie mogla. Jedynie po Tantum Verde byla w stanie cos zjesc.

reklama
Do góry