reklama
malina_11
Fanka BB :)
To nie byłam ja, no ale tyle dobrego [emoji23][emoji106]Dobrze ze mnie Malina uprzedzila z kupnem laktotora od @Onaszczesliwa2018 , bo mi dziś bratowka przywiozla nowy, dostała gdzieś od jakiejś koleżanki Tak więc nic bez przyczyny sie nie dzieje Zobacz załącznik 847627
Margana
Tak, dokladnie. Mi tez najpierw glukometrem.Mi najpierw z palca na glukometr bo gdyby był za wysoki to nie powinni wykonywać tego badania chyba tak?
redavecad
Aj przepraszam o Marte oczywiście chodziłoTo nie byłam ja, no ale tyle dobrego [emoji23][emoji106]
malina_11
Luzik [emoji4]Aj przepraszam o Marte oczywiście chodziło
gochagosiaczek
Czesc dziewczyny! [emoji4]troche mnie tu nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic tego co tu naprodukowalyscie,ale mam nadzieje ze u Was i dzidziusiow wszystko ok! [emoji4] pochwale sie,ze zniknelam, bo pochlonęły mnie przygotowania do swojego ślubu i jestem wreszcie szczesliwa mężatka! Miłego wieczoru dla wszystkich i dużo kopniaków od naszych malych cudów! [emoji4][emoji4][emoji4]
SzczęśliwaCiężarna
A moja koleżanka dziś urodziła Alicję [emoji16]Malina, u nas miała być Łucja lub Aniela, koleżanka urodziła teraz Alinę
SzczęśliwaCiężarna
My mamy 4 główne imiona i ciągle mam wątpliwości Najpierw zanim byłam w ciąży byłam za Emilka później zakochałam się w Julce... Zaczęłam wątpić przez ilość Julek więc zaczęliśmy dalej szukać i doszła jeszcze Oliwia i Lena więc któreś z tych 4 na pewno wybierzemyMoja pierwsza córeczka ktora nie żyje ma na imię Oliwia, a teraz będzie prawdopodobnie Lenka
reklama
Margana
Super! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!Czesc dziewczyny! [emoji4]troche mnie tu nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic tego co tu naprodukowalyscie,ale mam nadzieje ze u Was i dzidziusiow wszystko ok! [emoji4] pochwale sie,ze zniknelam, bo pochlonęły mnie przygotowania do swojego ślubu i jestem wreszcie szczesliwa mężatka! Miłego wieczoru dla wszystkich i dużo kopniaków od naszych malych cudów! [emoji4][emoji4][emoji4]
Podziel się: