reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A tak szczerze to podziwiam, ze niektóre z was zdecydowały sie na drugi ślub. (Ja po moich przebojach nie chce słyszeć o żadnym ślubie :no:)
Może to głupio zabrzmi, ale - jeszcze masz czas ;)

Dużo zależy od tego, jak "skończyło" się poprzednie małżeństwo, czy "tylko" rozstanie, czy trauma, parę lat dochodzenia do siebie, psycholog, i te klimaty...
Ale prędzej czy później można o tym myśleć bez gęsiej skórki ;)

Przez wiele lat po rozstaniu z ex nie chciałam słyszeć o formalnym związku, z O byliśmy przyjaciółmi na studiach, pomógł mi przez to przejść, a potem z przyjaźni wyszło coś więcej...
Oświadczył się po 7 latach, ślub wzięliśmy po kolejnych kilku... Wtedy już byłam gotowa na ślub, nawet kościelny (z ex tylko cywilny)
Ale gdyby O oświadczył się szybciej to pewnie uciekłabym z krzykiem ;)

Super! Zazdroszcze, ze juz masz prawie wszystko.
Ja do końca kwietnia już pewnie też będę miala wszystko☺️ może nas jednak ominie wizyta u lekarza bo młoda trochę się zaczęła odzywac jak do końca dnia będzie tak jak jest to jutro jeszcze nie idę no chyba, że nocke będzie miala jakaś wyjątkowo ciężka

reklama
Dobrze ze mnie Malina uprzedzila z kupnem laktotora od @Onaszczesliwa2018 , bo mi dziś bratowka przywiozla nowy, dostała gdzieś od jakiejś koleżanki :) Tak więc nic bez przyczyny sie nie dzieje ;)
IMG_20180417_142717.jpg

Załączniki

• IMG_20180417_142717.jpg
    IMG_20180417_142717.jpg
    132,6 KB · Wyświetleń: 365
Do góry