reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak tylko moge to tak robie[emoji5] Ty tez juz nie smutaj! Jak wyprawka?
Tak się cieszyłam z tych wszystkich rzeczy dziś przyszedł pierwszy laktator ale nawet go nieotwarlam jeszcze w ogóle w tym tygodniu ma przyjść parę paczek przewijak, wanienka że stojakiem ,ubranka i różne rzeczy co udało mi się upolowac na ebay z takich większych to jeszcze musze wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk zamówić, a no i takie różne rzeczy z kosmetyków podkłady itd także coraz lepiej [emoji8]

reklama
Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.

Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Jak mój mały był ułożony miednicowo to bardzo mocno czułam kopniaki w dole. Od dwóch tygodni jest główkowo i właśnie na dole jest takie smyranie a w okolicach pępka bombardowanie [emoji2] mój pęcherz odpoczywa [emoji2]

Noooo ja też ilekroć wkurzałam się ze nie mogę gdzieś dojechać to było z godz. przed maratonem :D :D :D
Przy większych biegach (biegi z atestem pzla) godzinę przed startem jest objazd trasy przez policję, i już musi być wszystko zamknięte, przy lokalnych krótszych biegach zamyka się relatywnie później, ale generalnie przed biegiem, żeby nie ryzykować spotkania z samochodem na trasie biegu ;)

Hej dziewczyny!

Wpadłam dziś do sklepu tylko pooglądać i oczywiście musiałam zgarnąć kilka ubranek dla malutkiej, były na przecenie takze nie mogłam sie powstrzymać :-D

@olaaa7 to juz w ta sobotę ślub? Jejku jak to zleciało. Nic sie nie przejmuj w restauracji poczekają na was:)

A tak szczerze to podziwiam, ze niektóre z was zdecydowały sie na drugi ślub. (Ja po moich przebojach nie chce słyszeć o żadnym ślubie :no:)

reklama
Tak się cieszyłam z tych wszystkich rzeczy dziś przyszedł pierwszy laktator ale nawet go nieotwarlam jeszcze w ogóle w tym tygodniu ma przyjść parę paczek przewijak, wanienka że stojakiem ,ubranka i różne rzeczy co udało mi się upolowac na ebay z takich większych to jeszcze musze wózek, fotelik, łóżeczko i materacyk zamówić, a no i takie różne rzeczy z kosmetyków podkłady itd także coraz lepiej [emoji8]
To swietnie! Idzie Ci coraz lepiej[emoji3] Prosze juz przestac sie dolowac i rozpakowac laktator!

Do góry