reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O której jest ślub?
Trasę biegu zamykają zwykle przed biegiem, przy większych ponad godzinę przed, przy mniejszych pół godziny itd. Jak nie jest pętla, to po przebiegnięciu ostatniego zawodnika od razu otwierają drogi. Średnio na zawodach biegną 10km/h, na końcu wolniej, czyli pewnie z 7km/h ostatni zawodnicy, potem drogę otworzą... ;)
Podobno zamykają od 11 do 13 a ślub mamy o 11 :/ Tyle dobrze, że przynajmniej uda nam się dojechać w miarę bezstresowo do usc.

reklama
Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.

Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Może tak [emoji106]
Przede wszystkim czuję, że kopie pod żebrami, a na dole raczej ucisk, choć rączkami też trochę wywija ;)

Podobno zamykają od 11 do 13 a ślub mamy o 11 :/ Tyle dobrze, że przynajmniej uda nam się dojechać w miarę bezstresowo do usc.
No to trasą biegu nie przejedziecie :( bieg jest pewnie o 12, a ślub potrwa pewnie pół godziny (podpisanie dokumentów i symboliczny szampan w USC, przynajmniej tak jest w niektórych USC)

Jestem już w domku, młody z wielkim entuzjazmem wskoczył na dinozaura ;) miał dwie malutkie plamki i mu zaleczyla,cieszy się bo ma pomarańczowe (wolal niebieskie ale nie bylo ) plomby ;Di od razu zalakierowala wsztstkie ;) mamy spokój na pół roku !
A mnie tak się siku chciało na powrocie ze Wkoncu jak usiadłam na kibelku to tak mnie zablokowalo że nie mogłam się wysikać ..

No to trasą biegu nie przejedziecie :( bieg jest pewnie o 12, a ślub potrwa pewnie pół godziny (podpisanie dokumentów i symboliczny szampan w USC, przynajmniej tak jest w niektórych USC)
Bieg rozpoczyna się o 11 z Katowic, w urzędzie podobno max 15 min. Mam nadzieję, że jakoś to będzie.

Ola to już w tą sobotę ślub..? Ale minęło pamiętam jak pisałaś że w kwietniu ale to było ponad miesiąc temu ;)
Dibrze niech ten czas leci w miarę szybko

reklama
Do góry