reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Sprawdzałam, w najgorszym wypadku będziemy musieli jechać przez Katowice, porażka jakaś...
O której jest ślub?
Trasę biegu zamykają zwykle przed biegiem, przy większych ponad godzinę przed, przy mniejszych pół godziny itd. Jak nie jest pętla, to po przebiegnięciu ostatniego zawodnika od razu otwierają drogi. Średnio na zawodach biegną 10km/h, na końcu wolniej, czyli pewnie z 7km/h ostatni zawodnicy, potem drogę otworzą... ;)

Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.

Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?

Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.

Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Moja jest ulozona główkowo i właśnie tak czuję jak piszesz. Na dole takie lekkie smyranki, a bardziej w górze brzucha mocne kopniaki.

reklama
Do góry