No mój już w szkole więc lekcje max do 13:35 W przedszkolu siedział do 15Ja sie delektuje cisza poki mlodej nie ma[emoji23]
reklama
Margana
Fanka BB :)
Moi wracaja 17.30 - 18.00No mój już w szkole więc lekcje max do 13:35 W przedszkolu siedział do 15
To masz dużo czasuMoi wracaja 17.30 - 18.00
O której jest ślub?Sprawdzałam, w najgorszym wypadku będziemy musieli jechać przez Katowice, porażka jakaś...
Trasę biegu zamykają zwykle przed biegiem, przy większych ponad godzinę przed, przy mniejszych pół godziny itd. Jak nie jest pętla, to po przebiegnięciu ostatniego zawodnika od razu otwierają drogi. Średnio na zawodach biegną 10km/h, na końcu wolniej, czyli pewnie z 7km/h ostatni zawodnicy, potem drogę otworzą...
Margana
Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.
Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Myslicie, ze to moze byc tak jak mysle? Jak Wy czujecie dzieciaczki ulozone glowkowo?
Margana
No wlasnie ja tez czuje takie kopniaczki po prawej syronie pod zebrami. Moze gwiazda sie obrocila?!I ładnie kopie [emoji23]
Do żeber brakuje jej 2-3 cm... [emoji6]
Margana
No mi tez, ale zwykle najpierw pobietaja najpierw z palca zeby zobaczyc czy w ogole wykonywac badanie.Pobrali mi tylko na czczo z żyły, potem po godzinie i po 2
Margana
No[emoji3] Niedlugo mi sie skonczy[emoji53]To masz dużo czasu
Moja jest ulozona główkowo i właśnie tak czuję jak piszesz. Na dole takie lekkie smyranki, a bardziej w górze brzucha mocne kopniaki.Dziewczyny mam wrazenie jak by Emilka sie obrocila glowka do dolu. Kilka dni temu tak sie mocno przewalala po valym brzuchu. I od tej pory czuje w dole brzucha takie bardziej smyranki, przewalanki, a kopniaczki pod zebrami, glownie po prawej stronie.
reklama
martina86
Mi też tak pobieraliPobrali mi tylko na czczo z żyły, potem po godzinie i po 2
Podziel się: