reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mydło jako jedyny kosmetyk już mam - Aleppo ;)
(bo białego jelenia itd mam w domu na stałe - O to też alergik, innych niż "naturalne", czyli białojeleniopodobne nie toleruje, od razu dostaje wysypki... Ewentualnie może być naturalne z czarnuszką, ale ono też na bazie naturalnego jest, koniecznie bez barwników i dodatków zapachowych)
A ja właśnie mydła jeszcze nie mam. Jakiś czas kupowałam białego jelenia ale moja mama w tym rak nie umyje bo nie pachnie ☺️ także pozostawiam to bez komentarza ☺️

Dobrze, że chorowitek lepiej, oby mu się całkiem poprawiło [emoji106][emoji110]

Bure na pewno będą blisko Hani, ale właśnie - w łóżeczku wolałabym nie... [emoji15]
A tak w ogóle, czy kot przejdzie między szczebelkami? Chyba nie powinien się zmieścić... A jeśli się nie zmieści, to mogę być spokojna, że jeden na pewno nie wejdzie, bo za wysoko [emoji23]
Ale drugi za pośrednictwem komody może jakoś się wdrapać.. [emoji848]
Dorosły raczej się nie zmieści. Mój raczej nie próbuje, woli wejść górą.

Cześć dziewczyny!
Obudziłam sie dziś o 4 zjadłam cos wróciłam spać i wlasnie sie obudziłam:p Zjem i uciekam na zakupy a pózniej muszę ogarnąć “zadania domowe” na uczelnie.

Powodzenia na wizytach!

@peszek piekne zakupy!

@_agnieszka_ @Darka83 myśle ze u mnie jak tylko postawimy lozeczko to koty przyjdą zobaczyc i obwąchać, ale nie sadze zeby w nim spały, one maja swoje ulubione miejsca i raczej ich nie zmieniają :)
A'propos miejsc spania kotów. Możesz się zdziwić :) mój uwielbia spać na przewijaku, w łóżeczku, w foteliku, w wózku też były chciał, najlepiej wtedy, kiedy dziecka tam nie ma. Miękkie niemowlęce kocyki też są kuszące.

Dzień dobry :)

O kurcze, to masz niezły maraton przed sobą... oby szybko minęło..!

O to super...! Ciekawa jestem mega jak będzie wyglądać całość :tak:

Uffff, lepiej mi że nie jestem sama. Dzisiaj jest ok. Ale wcześniej też już raz miałam taką akcję, tylko nie pamiętam która pierś.

Rozumiem, dzisiaj jest dzień pt. "nie chce mi się" ;)

@Darka83, łóżeczko będziecie już składać? Zastanawiam się właśnie kiedy jest dobry moment...
Jeśli nie zapomnę to pstryknę jakąś fotkę moim kalkulatorem [emoji23]

Za wizytujące dziś

z okazji 25 tc nowe zdobycze :D
599059_5.jpg

545461_5.jpg

512851_6.jpg

512879_4.jpg

512612_6.jpg
Śliczne zdobycze :)

A w temacie kotów to jednego z moich ostatnio szukałam i znalazłam jak spał w foteliku :p I nie przeszkadzało mu, że fotelik w folii [emoji23]

_agnieszka_, ja tego mydła z Alleppo na co dzień używam :) ilu % masz? Też w domu zawsze mam Szare mydło marsylskie z olejkiem palmowym i dla Małego będę go używać, bo to z Alleppo mi się za mocne wydaje

dla nas po porodzie ono jest idealne
http://www.ufranciszka.pl/mydla_naturalne/szare_mydlo_marsylskie_z_olejkiem_palmowym.html
Nie ma info, ile %, ale jest jaśminowe
Zobacz załącznik 847258

Z innych polecam z czarnuszką, świetnie się sprawdza do chigieny intymnej, i delikatnie antybakteryjne, moja skóra świetnie na nie reaguje

Farmacje studiuje.
Nasze koty maja 3 i 2 lata, uwielbiaja sie wspinac i być wysoko, takze liczę sie z tym ze napewno beda zaglądać do łóżeczka, ale tak jak pisałam nie sadze zeby tam spali. Kotka śpi zawsze z nami w nogach a kocur na fotelu przed komputerem - pan prezes :-D
Zakładam się, że się przerzuci na spanie u dziecka w nogach :D szczególnie w dzień, jak Twoje nogi będą na chodzie.

reklama
Czesc Mamuski!

Mam nadzieje,ze u Was wszystko dobrze.

Kinga30 - jak Synek czuje sie dzisiaj? Staraj sie nie zbijac mu temperatury ponizej 38,5'C . To bardzo wazne,ze jego organizm podjal sie walki i chcial sam zwalczyc chorobe.
Trzymam kciuki,ze zaraz wyzdrowieje.

Agnieszka, Darka83 - Moja kotka trzymala sie z daleka od chlopcow lozeczek. Teraz to z nimi spi ( przewaznie w nogach lub z boku),ale jak byli mali to unikala ich jak ognia :happy2:

Pozdrowienia

Do góry