Luzik. Masz czas. To nie PRL żeby puste półki w sklepach były. Kwestia tylko kasy. Jeśli ja masz to nawet w jeden dzień ogarniesz wszystko. Ja np. nie kupuję wszystkiego już bo po co. Trzeba będzie to mąż podjedzie i kupi. Z córką kupiłam o wiele za dużo i sporo albo nie wykorzystaliśmy albo może raz. A mieszkanie gracilo się totalnie.Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
Jakos wole przez internet jeszcze chce laktator i kosmetyki dla malego kupic i dla siebie koszule do szpitala i zastanawiam sie nad wkladkami laktacyjnymi. lozeczko i wozek w czerwcuBrawo Ty[emoji16][emoji16][emoji16]ja też ostatnio poplynelam na sporą sumke
martaaa515
Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie
Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bieliznyJakos wole przez internet jeszcze chce laktator i kosmetyki dla malego kupic i dla siebie koszule do szpitala i zastanawiam sie nad wkladkami laktacyjnymi. lozeczko i wozek w czerwcu
A do mnie przyjdzie dzisiaj paczka z geminiJa wlasnie zrobilam zamowienie na allegro za 300 zl
Tzn do O do pracy, więc będę ją miałam wieczorem, ale dzisiaj będzie
Potem zamówię jeszcze kilka drobiazgów i przynajmniej z częścią wyprawki/zakupów będę miała spokój
Spokojnie, trochę czasu jeszcze jest, ze wszystkim zdążysz [emoji106]Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie
Współczuję skoków ciśnienia
A co do nastroju - chyba ta pogoda tak na nas działa [emoji15]
Dla zobrazowania sytuacji i mojego dzisiejszego nastroju mogę tylko wrzucić obrazek....
Załączniki
kinga30
Do mnie też ma przyjść Gemini i chyba szafa bobasaA do mnie przyjdzie dzisiaj paczka z gemini
Tzn do O do pracy, więc będę ją miałam wieczorem, ale dzisiaj będzie
Potem zamówię jeszcze kilka drobiazgów i przynajmniej z częścią wyprawki/zakupów będę miała spokój
Margana
Dobrze, ze brzuszek odpuscil.Dzień dobry już nie śpię udało mi soe zasnąć brzuch moe boli nie stawiał soe ani nie miałam skurczy poprostu ciągnęło mnie strasznie a ze ost naprawdę dużo robiłam to mysle ze to z przeciążenia mały już zdążył mnie skopać już jest Ok ale pierwszy raz taki bol ...
Zbieram się do pracy tam przynajmniej od 8-16 będę się bujać w fotelu i nic noe robić
reklama
A co ile się zmienia wkładki? Co parę godzin, co karmienie, czy rzadziej?Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bielizny
Tak intuicyjnie, to co karmienie..? [emoji15]
Podziel się: