reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Weszłam pierwszy raz na nasze lipcowe wyprawki i głowa mnie boli. Chyba dziś tego nie ogarnę :/ Dziewczyny ja jestem mega nie przygotowana jeszcze :/
Luzik. Masz czas. To nie PRL żeby puste półki w sklepach były. Kwestia tylko kasy. Jeśli ja masz to nawet w jeden dzień ogarniesz wszystko. Ja np. nie kupuję wszystkiego już bo po co. Trzeba będzie to mąż podjedzie i kupi. Z córką kupiłam o wiele za dużo i sporo albo nie wykorzystaliśmy albo może raz. A mieszkanie gracilo się totalnie.

reklama
Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie

Jakos wole przez internet :) jeszcze chce laktator i kosmetyki dla malego kupic i dla siebie koszule do szpitala i zastanawiam sie nad wkladkami laktacyjnymi. lozeczko i wozek w czerwcu:)
Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bielizny

Chyba i u mnie zaczynają się jazdy z ciśnieniem. Już kilka dni mam coś koło 135/85 a dzisiaj 140/90 [emoji20] wizyta dopiero za półtorej tygodnia. Zdołowało mnie to... w dodatku dziś z prawej strony pod pępkiem czuję coś takiego jak kolkę. Szczególnie jak przekręcam się z boku na plecy albo odwrotnie. Czasem krocze zakłuje, mam nadzieję że to mały się tak ułożył i uciska. Pogoda do dupy więc dziś zapowiada się fatalny dzień. Nawet nie wychodzę z łóżka... przynajmniej Synek mnie wspiera i ładnie kopie

Współczuję skoków ciśnienia :(

A co do nastroju - chyba ta pogoda tak na nas działa [emoji15]
Dla zobrazowania sytuacji i mojego dzisiejszego nastroju mogę tylko wrzucić obrazek....
161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg

Załączniki

• 161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg
    161e85d74b0ecbc489a7e3664a32243d.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 207
Dzień dobry już nie śpię udało mi soe zasnąć brzuch moe boli nie stawiał soe ani nie miałam skurczy poprostu ciągnęło mnie strasznie a ze ost naprawdę dużo robiłam to mysle ze to z przeciążenia mały już zdążył mnie skopać już jest Ok ale pierwszy raz taki bol ...

Zbieram się do pracy tam przynajmniej od 8-16 będę się bujać w fotelu i nic noe robić
Dobrze, ze brzuszek odpuscil.

reklama
Wkładki kup. Przydają się. Bo inaczej będą plamy. Jak karnisz z jednej iersi to bardzo często z drugiej cieknie. Jak gdzieś przydusisz pierś np. spiąc to też poleci. Szkoda bielizny
A co ile się zmienia wkładki? Co parę godzin, co karmienie, czy rzadziej?
Tak intuicyjnie, to co karmienie..? [emoji15]

Do góry