reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie... a to było takie mega nieprzyjemne uczucie, jakbym się zacięła czy coś. Wizytę mam 25... chyba może to zaczekać co? Tzn o ile oczywiście nie zacznie mnie tak bolec non stop.
A moze to byl jakis naplyw mleka do kanalikow? Ja tak mialam wlasnie przy karmieniu jak mleko naplywalo, taki przeszywajacy, piekacy bol.

Tylko sprostuje , żeby nie rozstawać się w kłótni. Bo przecież nie o to tu chodzi..
Nie po to Was prosilam wiele razy o zdanie, żebyście mnie atakowały w ten sposób. Pytałam i brałam sobie do serca wasze rady bo to moje pierwsze dziecko, mam z Wami kontakt od rana do wieczora od stycznia, więc myślałam , że to żaden problem udzielić mi informacji, tym bardziej , że spędzam tu dużo czasu i zdazylam Was polubic, zzyc z Wami. Nigdy się nie oburzalam jeśli udzielalyscie rad bo przecież o to prosiłam , po to zadawałam pytania. W wielu kwestiach macie rację i znacie się lepiej. A dzisiaj to nie był żaden foch czy wkurzanie. przez SMS, forum, po prostu czytając , nie da się wyczuć ironi czy spokoju, tonu mówienia. Po to pytałam o buciki czy czapke żeby się dowiedzieć co na ten temat myślicie. A zamiast po prostu napisać, że są potrzebne lub nie i dlaczego to zaczelyscie napadać , że po co dziecku buty, że przed czym chce chronić uszka, "przed powietrzem?" itp.. źle zrobiłam , że spytałam. Trzeba było powiedzieć od razu , że draznia Was moje posty to bym wcześniej odcięła się od forum i nie działała Wam na nerwy. :)
Oj Klaudia Klaudia i po co chcesz uciekać? Przecież przeciwności trzeba stawiać czoła i do przodu , każdy z nas jest inny ma w sobie inne emocje i odczucia ale to nie znaczy że trzeba odrazu się wylamywac. Pisałaś nie raz w sposób dosadny i niemozna było tego inaczej odbierać, ale każdy z nas ma buzię (czy w tej sytuacji palce do pisania) żeby wyjaśniać każde nieporozumienia. Trochę pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziło, albo czasami poprostu coś przemilczeć i będzie ok . Takie jest życie , a nikt nie jest idealny tak samo jak ludzie w związku, przyjazniach czy znajomościach cały czas się docieraja, a nie odrazu koncza znajomości, związki bo mają różne zdania na pewne tematy .w życiu nie p to chodzi żeby każdy się poklepywal po plecach i mówił jacy jesteśmy zajebisci. Ja właśnie w ludziach zawsze sobie najbardziej cenilam i cenie do teraz szczerość bo wolę najgorsza prawda od najslodszego klamstwa Jak dla mnie to, że chcesz przestać się udzielać jest średnim pomysłem , ale to oczywiście Twoja decyzja i zrobisz jak uważasz.

Ile myślicie na początek dzieciaczki będą miały cm stopek ? Szukam bucików niechodkow , tak na sierpień-pazdziernik ale nie wiem ile cm mniej więcej brać ?

14.5cm ale to dawalam w maju , lipiec zawsze cieplo tak jak pisza
Zapewne wrzesien pazdziernik predzej kolo 17 cm
IMG_2173.JPG

Załączniki

• IMG_2173.JPG
    IMG_2173.JPG
    222,8 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Do góry