reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No właśnie... a to było takie mega nieprzyjemne uczucie, jakbym się zacięła czy coś. Wizytę mam 25... chyba może to zaczekać co? Tzn o ile oczywiście nie zacznie mnie tak bolec non stop.
A moze to byl jakis naplyw mleka do kanalikow? Ja tak mialam wlasnie przy karmieniu jak mleko naplywalo, taki przeszywajacy, piekacy bol.

Tylko sprostuje , żeby nie rozstawać się w kłótni. Bo przecież nie o to tu chodzi..
Nie po to Was prosilam wiele razy o zdanie, żebyście mnie atakowały w ten sposób. Pytałam i brałam sobie do serca wasze rady bo to moje pierwsze dziecko, mam z Wami kontakt od rana do wieczora od stycznia, więc myślałam , że to żaden problem udzielić mi informacji, tym bardziej , że spędzam tu dużo czasu i zdazylam Was polubic, zzyc z Wami. Nigdy się nie oburzalam jeśli udzielalyscie rad bo przecież o to prosiłam , po to zadawałam pytania. W wielu kwestiach macie rację i znacie się lepiej. A dzisiaj to nie był żaden foch czy wkurzanie. przez SMS, forum, po prostu czytając , nie da się wyczuć ironi czy spokoju, tonu mówienia. Po to pytałam o buciki czy czapke żeby się dowiedzieć co na ten temat myślicie. A zamiast po prostu napisać, że są potrzebne lub nie i dlaczego to zaczelyscie napadać , że po co dziecku buty, że przed czym chce chronić uszka, "przed powietrzem?" itp.. źle zrobiłam , że spytałam. Trzeba było powiedzieć od razu , że draznia Was moje posty to bym wcześniej odcięła się od forum i nie działała Wam na nerwy. :)
Oj Klaudia Klaudia i po co chcesz uciekać? Przecież przeciwności trzeba stawiać czoła i do przodu , każdy z nas jest inny ma w sobie inne emocje i odczucia ale to nie znaczy że trzeba odrazu się wylamywac. Pisałaś nie raz w sposób dosadny i niemozna było tego inaczej odbierać, ale każdy z nas ma buzię (czy w tej sytuacji palce do pisania) żeby wyjaśniać każde nieporozumienia. Trochę pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziło, albo czasami poprostu coś przemilczeć i będzie ok . Takie jest życie , a nikt nie jest idealny tak samo jak ludzie w związku, przyjazniach czy znajomościach cały czas się docieraja, a nie odrazu koncza znajomości, związki bo mają różne zdania na pewne tematy .w życiu nie p to chodzi żeby każdy się poklepywal po plecach i mówił jacy jesteśmy zajebisci. Ja właśnie w ludziach zawsze sobie najbardziej cenilam i cenie do teraz szczerość bo wolę najgorsza prawda od najslodszego klamstwa Jak dla mnie to, że chcesz przestać się udzielać jest średnim pomysłem , ale to oczywiście Twoja decyzja i zrobisz jak uważasz.

Ile myślicie na początek dzieciaczki będą miały cm stopek ? Szukam bucików niechodkow , tak na sierpień-pazdziernik ale nie wiem ile cm mniej więcej brać ?

14.5cm ale to dawalam w maju , lipiec zawsze cieplo tak jak pisza
Zapewne wrzesien pazdziernik predzej kolo 17 cm
IMG_2173.JPG

Załączniki

• IMG_2173.JPG
    IMG_2173.JPG
    222,8 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Do góry