reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Bardziej się martwię, że dzieciaki zlapia bo ja to trochę się trzymam na odległość. Nawet śpimy on w jednym końcu ja w drugim[emoji5]️ no nic zobaczymy. Dzisiaj już ma katar 3 dzień. Do 6 czerwca tez już niewiele zostało. Mnie wczoraj jak skurcz rano wziął bolesny to zamówiłam że strachu prawie całą wyprawkę [emoji5]️ stwierdziłam, że musze miec czas, żeby jeszcze to wyprać i wyprasować a już srodek kwietnia
Dobrze zrobiłaś a tobie tez ta ciaza tak szybko mija? Ja to nie wiem kiedy to zlecialo. Juz polowa kwietnia,zaraz maj, a w czerwcu moge juz byc rozpakowana.

reklama
Dobrze zrobiłaś a tobie tez ta ciaza tak szybko mija? Ja to nie wiem kiedy to zlecialo. Juz polowa kwietnia,zaraz maj, a w czerwcu moge juz byc rozpakowana.
Był czas, że lecielo mi wolno, teraz znów szybko☺️ martwię sie, że te skurcze bolesne mnie dopadają bo same twardnienia to mnie nie ruszają. Ale coraz częściej się zdarza że brzuch boli jak na @

Był czas, że lecielo mi wolno, teraz znów szybko[emoji5]️ martwię sie, że te skurcze bolesne mnie dopadają bo same twardnienia to mnie nie ruszają. Ale coraz częściej się zdarza że brzuch boli jak na @
Ale to przy twardnieniu brzucha? Ja czuje jak stawia mi sie brzuch. Takie napinanie stopniowe i czasem przy tym blizna zaboli ze wyprostowac sie nie moge.

Kochana za duzo o tym myslimy i stad takie sny. Ja trzymamnza nas ksiuki zeby zadna nie rozpakowala sie wczesniej niz w czaerwcu. Sny sa przeciwienstwem tego jak bedzie. Tak mojanbabcia zawsze mowila ze jak sie sni to sie nie spelni
Oby... Bo ja kilka dni temu miałam sen, że zaczęłam rodzić w 28tc... Byłam na oddziale, płakałam, a lekarka mi tłumaczyła, że nic nie są się już zrobić, żeby zatrzymać poród, że muszę urodzić i być dobrej myśli, a ja nie słuchałam, tylko płakałam itd....[emoji15]

A dzisiaj obudziłam się ze spiętym brzuchem... [emoji45]
Parę razy już tak miałam, już jest lepiej, jak leżę na boku to brzuch luźny, ale jak się odwracam na plecy to się stawia...
Wzięłam magnez, wypiłam melisę i mam nadzieję, że za chwilę puści całkiem...

Poza tym - myślicie, że może to mieć związek z kawą? Przejrzałam notatki, i za każdym razem gdy budziłam się z twardym brzuchem dzień wcześniej piłam kawę... Takich sytuacji nie było dużo, koło 5 może, bo też kawy prawie nie piję, ale zaczęłam się zastanawiać, czy to zbieg okoliczności, czy może jest jakiś związek?
A wczoraj byłam nieprzytomna, zrobiłam cacao z kawą, ale robiąc zapomniałam, że O na budowie, więc wypiłam trochę więcej... [emoji15] Dobre było, ale coś mi mówi, że nie powinnam... Zwłaszcza, że wczoraj nie mogłam po tej kawie zasnąć [emoji15][emoji52]

Madrosci mojej babci zawsze sie spr. Takze..... Trzeba byc dobrej mysli. Kochana pewnie wiekszosc z nas tak ma ze lezac na plecach brzuszek twardy. Ja rowniez tak mam ze twardnienie. Ale wiadomo magnez nie zaszkodzi mozesz wziac tez nospe jezeli jest to czesto.a co do kawy to nie mam pojecia bo ja wgl nie poje. Ale ta kawa w wieczornych porach ....oj powinnas dostac na goly tylek.

reklama
Jejku oby tak było,faktycznie non stop mysle a wczoraj nawet chciałam obejrzeć ten program moje 600 gram szczęścia ale coś mi się zawiesiło i tylko początek ! Nie będę już tego oglądać moze to przez to !!!
Nie potrzebnie się nakręcam !!!
Widzisz czyli widocznie miałaś nie oglądać tego [emoji4] po za tym Twoje dzieciątko już ma sporo więcej . Tutaj też leci taki program w soboty o 23 jak się napatrzylam w tamtym tygodniu to spać niemoglam chociaż wszystkie historie z pozytywnym zakończeniem

Do góry