reklama
malina_11
Fanka BB :)
Będę musiała w poniedziałek podzwonic bo to jednak kawał czasu i nawet nie wiadomo na którą tam pojechać. PorażkaTo poszukaj na nfz gdzie indziej. Po co placic skoro sie nalezy?
Margana
U mnie tez[emoji6]Nastawiłam się na burze i dupa [emoji14] spadło kilka kropel deszczu i koniec...
malina_11
O Ola, wcześniej napisałam post do Ciebie ale nie umiem Cię oznaczyć nie wiem czy widziałaś [emoji6]Nastawiłam się na burze i dupa [emoji14] spadło kilka kropel deszczu i koniec...
Margana
No dokladnie. I jak beda cis krecic to od razu mow o ustawie. A jak by co to slyszalam, ze jak sie zlozy skarge do nfz to od razu miejsce sie znajduje.Będę musiała w poniedziałek podzwonic bo to jednak kawał czasu i nawet nie wiadomo na którą tam pojechać. Porażka
Margana
Haha, trzeba dac @ przed nickiem[emoji5]O Ola, wcześniej napisałam post do Ciebie ale nie umiem Cię oznaczyć nie wiem czy widziałaś [emoji6]
malina_11
Okej, dzięki za podpowiedź [emoji6][emoji8]No dokladnie. I jak beda cis krecic to od razu mow o ustawie. A jak by co to slyszalam, ze jak sie zlozy skarge do nfz to od razu miejsce sie znajduje.
malina_11
Na laptopie od razu mi się wyświetla jak dodam @ a na aplikacji nie [emoji43]Haha, trzeba dac @ przed nickiem[emoji5]
Margana
No wlasnie tu jest problem, ze w aplikacji trzeba pamietac caly nick.Na laptopie od razu mi się wyświetla jak dodam @ a na aplikacji nie [emoji43]
reklama
malina_11
A no właśnie [emoji6] a ciężko zapamiętać ile ktoś ma "a" w nicku [emoji23]No wlasnie tu jest problem, ze w aplikacji trzeba pamietac caly nick.
Podziel się: