reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ponoć dziś ma padać a nawet coś wspominali o burzach. Z jednej strony dobrze bo chociaż zrobi się zielono :)

Mnie też.

Mój chyba zmienił pozycję, w czwartek na wizycie był ułożony główką na dół i od jakiegoś czasu dużo mniej czuję kopniaki za to takie jakby ruszanie. Tak sobie myślę, że ma plecki z przodu mojego brzucha dlatego tak odczuwam.

A właśnie, jak on jest już główką na dół to myślicie, że jeszcze się obróci?
Po 30/32 już raczej rzadko to się zdarza , ale jeszcze mają miejsce więc szaleją [emoji1][emoji1] ale to też zalezy od wielkości dziecka bo jak jest duże to szybciej straci miejsce w macicy

reklama
Witajcie dziewczyny!

Nie moge nacieszyć sie ta piekna pogoda, za dwa dni powrót do UK i zimna.
Dostałam wczoraj Misia Szumisia dla malutkiej, mam nadzieje ze sie jej spodoba

Ważne ze narazie jest ok juz chyba nie zwymiotuje co ? Ponoć jak utrzymam 10 minut po wypiciu to już nie zwymiotuje oby..

Nie Chce straszyc, ale ja zwymiotowałam po 30 minutach takze chyba nie ma zasady.

Łącze się w bólu,też wypilam i właśnie siedzę w poczekalni.Mi nie pozwolili cytrynowej,bo niby zakłóca wynik:/
No ja mówiłam jej ze kupiłam sobie cytrynowa i ze juz zrobiona mam w butelce mówi ze spoko tylko jeśli bd źle wyniki to wtedy kupić ale oni rozrobia bo ona nie wie czy ja tylko glukozę tam mam ale mówiłam ze jestem dorosła i zależy mi na dziecku nie oszukala bym ale nawet sama mówiła ze fajnie ze kupiłam cytrynowa tylko przy niej musiałam wypić w ciągu kilku minut do 5 minut miała czas hehe[emoji4] . Jak się trzymasz? [emoji110]

Moja często szaleje [emoji16] i to nie tylko rano i rano wieczorem [emoji16][emoji16] i oby tak zostalo bo jak przychoda ciche dni to mnie to martwi
No dokładnie mam to samo jak nie raz tak wali to aż boli i się śmieje ze złapie za nogę i pogilam to bd spokoj hehe a jak nie kopie to się martwię wiec zdecydowanie wolę jak synuś daje czadu czy to dzień czy to noc[emoji7]

No ja mówiłam jej ze kupiłam sobie cytrynowa i ze juz zrobiona mam w butelce mówi ze spoko tylko jeśli bd źle wyniki to wtedy kupić ale oni rozrobia bo ona nie wie czy ja tylko glukozę tam mam ale mówiłam ze jestem dorosła i zależy mi na dziecku nie oszukala bym ale nawet sama mówiła ze fajnie ze kupiłam cytrynowa tylko przy niej musiałam wypić w ciągu kilku minut do 5 minut miała czas hehe[emoji4] . Jak się trzymasz? [emoji110]
Najgorzej było na początku,bo nie wiedziałam,czego sie spodziewać,ale uspokoilam emocje,minęło już 20 minut i jestem dobrej myśli.trzymam kciuki,przetrwamy to! Byle do 10:)

Witajcie dziewczyny!

Nie moge nacieszyć sie ta piekna pogoda, za dwa dni powrót do UK i zimna.
Dostałam wczoraj Misia Szumisia dla malutkiej, mam nadzieje ze sie jej spodoba

Nie Chce straszyc, ale ja zwymiotowałam po 30 minutach takze chyba nie ma zasady.
No to już mnie wystraszylas hehe trudno bd zaciskac buzke [emoji4]

reklama
Do góry