G
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Teraz to się zacznie..Ale dyskoteka
Margana
Jest juz informacja, ze zaraz wylaczaja forum i beda naprawiac.Ja zaraz napisze.
Mamy 5:19. Forum u mnie działa tak samo jak w ciągu dnia czyli do dupy. Nie śpię od północy. Tak mam nos zawalony zatoki zatkane nic nie pomaga. Przez usta nie umiem oddychać bo się dusze to siedzę w kuchni coby męża nie budzić
Margana
Ojej, wspolczuje. Oby szybko przeszlo!Mamy 5:19. Forum u mnie działa tak samo jak w ciągu dnia czyli do dupy. Nie śpię od północy. Tak mam nos zawalony zatoki zatkane nic nie pomaga. Przez usta nie umiem oddychać bo się dusze to siedzę w kuchni coby męża nie budzić
Moni17.06
Oj oby szybko Ci przeszlo . a forma forum ta sama od wczoraj ;(Mamy 5:19. Forum u mnie działa tak samo jak w ciągu dnia czyli do dupy. Nie śpię od północy. Tak mam nos zawalony zatoki zatkane nic nie pomaga. Przez usta nie umiem oddychać bo się dusze to siedzę w kuchni coby męża nie budzić
reklama
kinga30
No dokładnie jest tak pomieszane, że nie idzie się odnaleźćCześć ja właśnie się zniechecilam do siedzenia tu od wczoraj bo czytanie postów to jakiś koszmar...
Podziel się: