reklama
Margana
Fanka BB :)
Nie smutaj sie. Juz niedlugo bedziecie na swoim[emoji5]No i pojechał buuuu a ja zostałam w prawie pustym starym mieszkaniu ale mi smutno
Super chyba największa dzidzia na forumPo wizycie. Wszystko ok. Waga 1610.[emoji16][emoji16][emoji16]Mamy 28+1 a wg usg 30+6.
oliwiapatrycja
SzczęśliwaCiężarna
Narazie pokazywała nam jak oddychać przepona, dzieliła nas na dwie grupy, mówiła o badaniach jakie są ważne w ciąży i np. O tym, że dziecku nie należy zakładać rekawiczek niedrapek bo używa dłoni do poznawania świata itp i że dzieciątko u nas w brzuchu już łapie pepowine, ścian macicy , dotyka siebie i że nie powinno się mu tego zabierać [emoji4] noo i dostałyśmy butelki aventu, próbki różnych kremow, witamine D dla noworodka, oliwke itdChyba dzisiaj taki dzień :/ też mi się nic nie chce, mam wszystkiego dość. Siadlabym i płakała albo wykrzyczala.
Jedz :* opowiesz co było ciekawego później na pewno dowiesz się fajnych rzeczy
SzczęśliwaCiężarna
Dzieciątko 3 tygodnie starsze od om?Po wizycie. Wszystko ok. Waga 1610.[emoji16][emoji16][emoji16]Mamy 28+1 a wg usg 30+6.
SzczęśliwaCiężarna
Dziewczynki a może ktoś by napisał do tej babeczki od forum czy robią coś by naprawić forum? Długo tak nie pociagniemy
G
gosc12
Gość
Ale dyskoteka
G
gosc12
Gość
To pewnie jesteś zadowolona ze spotkania fajnie, dużo rzeczy można się dowiedziećNarazie pokazywała nam jak oddychać przepona, dzieliła nas na dwie grupy, mówiła o badaniach jakie są ważne w ciąży i np. O tym, że dziecku nie należy zakładać rekawiczek niedrapek bo używa dłoni do poznawania świata itp i że dzieciątko u nas w brzuchu już łapie pepowine, ścian macicy , dotyka siebie i że nie powinno się mu tego zabierać [emoji4] noo i dostałyśmy butelki aventu, próbki różnych kremow, witamine D dla noworodka, oliwke itd
I nauczyłaś się oddychać przepona ?
reklama
G
gosc12
Gość
Ja zaraz napisze.Dziewczynki a może ktoś by napisał do tej babeczki od forum czy robią coś by naprawić forum? Długo tak nie pociagniemy
Podziel się: