reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W ogole posty mam porozrzucane i jedne sa z rana,drugie z teraz.
Mnie nadal ciagnie pochwa i bardzo mnie wkurza to uczucie.
Dobrze,ze wizyta jutro.

Kinga30 - czemu chce ci sie plakac? Taki dzien po prostu?
Malina11 - zaraz wchodzisz :tak:
Tak taki dzień chyba. Ale już lepiej. To dobrze, że już masz jutro wizytę i sprawdzi. Kurcze takie te posty dzisiaj pomieszane że nie moge ogarnąć

reklama
W tamtym roku chcieliśmy kupic dom. Przed podpisaniem umowy przedwstępnej okazało sie ze właściciel ma wpis za dlugi w ksiegach z krusu na 5500 tys. Wiec dalismy ta sume na splate i podpisalismy umowe. Podczas weryfikacji wniosku kredytowego dostalismy odmowę okazalo sie ze komornik wszedl na księgi z powodu nieplaconych alimentów na sume 40 tys.. Wiec zrezygnowaliśmy i chcieliśmy zeby oddal nam kase ale sie nie zgodził... I załoŻyliśmy sprawę na ktora nawet się wczoraj nie wstawił.
5500 tys może to nie jest jakas wielka kwota ale do tego dochodzą inne koszta np. Notariusz, zalatwialam za niego wszystkie zaswiadczenia bo on w Angli mieszkał wiec placilam z wlasnej kieszeni no i w 2 bankach za wycenę wiec w sumie prawie 9 tys...
Ja ogólnie jestem nerwowa i samo mysl ze jestem w sądzie mnie zestresowalo[emoji53][emoji53]

0d1ysek2vb47wf45.png

A jaki werdykt?? Udało się ?

Do góry