reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Nie było mnie bo byłam tak padnięta, że spałam z dwie h :) na poczatku byłam zmęczona bardzo a mimo wszystko nie mogłam zasnąć, ale już to leżenie z zamkniętymi oczami mi wiele dawało a później zasnęłam :) za h jedziemy podpisać umowę przedwstepna i na dalszą rozmowę z doradcą kredytowym a później 2h szkoły rodzenia... Trochę mi się dziś nie chce [emoji39] czuje się wyrzuta i wypluta, ale cóż zrobić [emoji16][emoji16]

Ola ja też tak mam! Cieszę się, że zostanę Mamą ale do mnie to chyba nie dotarło tak naprawde...Wiadomo , że cieszę się jak kopie, jak widzę go na usg, sprawia mi radość kompletowanie wyprawki, ale chyba nie do końca do mnie dociera do czego to wszystko zmierza :D

Wszystko dotrze po porodzie :)
Też tak miałam, a teraz zamęczyłabym moja dwójkę od tej miłości. Do tego stopnia oszalała na ich punkcie, że każda rozłąka z nimi wywołuje łzy :)

Nie było mnie bo byłam tak padnięta, że spałam z dwie h :) na poczatku byłam zmęczona bardzo a mimo wszystko nie mogłam zasnąć, ale już to leżenie z zamkniętymi oczami mi wiele dawało a później zasnęłam :) za h jedziemy podpisać umowę przedwstepna i na dalszą rozmowę z doradcą kredytowym a później 2h szkoły rodzenia... Trochę mi się dziś nie chce [emoji39] czuje się wyrzuta i wypluta, ale cóż zrobić [emoji16][emoji16]
Chyba dzisiaj taki dzień :/ też mi się nic nie chce, mam wszystkiego dość. Siadlabym i płakała albo wykrzyczala. :(
Jedz :* opowiesz co było ciekawego później :) na pewno dowiesz się fajnych rzeczy

reklama
Do góry