reklama
SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Nie było mnie bo byłam tak padnięta, że spałam z dwie h na poczatku byłam zmęczona bardzo a mimo wszystko nie mogłam zasnąć, ale już to leżenie z zamkniętymi oczami mi wiele dawało a później zasnęłam za h jedziemy podpisać umowę przedwstepna i na dalszą rozmowę z doradcą kredytowym a później 2h szkoły rodzenia... Trochę mi się dziś nie chce [emoji39] czuje się wyrzuta i wypluta, ale cóż zrobić [emoji16][emoji16]
SzczęśliwaCiężarna
Kobitki co to się stało na forum? Czemu nie widzę nowszych wiadomości niż sprzed 4h? Sama też wysłałam wiadomość i jej tu na dole nie ma
Ola ja też tak mam! Cieszę się, że zostanę Mamą ale do mnie to chyba nie dotarło tak naprawde...Wiadomo , że cieszę się jak kopie, jak widzę go na usg, sprawia mi radość kompletowanie wyprawki, ale chyba nie do końca do mnie dociera do czego to wszystko zmierza
Wszystko dotrze po porodzie
Też tak miałam, a teraz zamęczyłabym moja dwójkę od tej miłości. Do tego stopnia oszalała na ich punkcie, że każda rozłąka z nimi wywołuje łzy
Onaszczesliwa2018
Chyba tak [emoji16]Chyba przymuszaja nas do przerwy[emoji23]
G
gosc12
Gość
Chyba dzisiaj taki dzień :/ też mi się nic nie chce, mam wszystkiego dość. Siadlabym i płakała albo wykrzyczala.Nie było mnie bo byłam tak padnięta, że spałam z dwie h na poczatku byłam zmęczona bardzo a mimo wszystko nie mogłam zasnąć, ale już to leżenie z zamkniętymi oczami mi wiele dawało a później zasnęłam za h jedziemy podpisać umowę przedwstepna i na dalszą rozmowę z doradcą kredytowym a później 2h szkoły rodzenia... Trochę mi się dziś nie chce [emoji39] czuje się wyrzuta i wypluta, ale cóż zrobić [emoji16][emoji16]
Jedz :* opowiesz co było ciekawego później na pewno dowiesz się fajnych rzeczy
G
gosc12
Gość
Właśnie się dziwiłam, że nic nie piszecie. Mam wiadomość z 10:40 i sprzed pół godziny i znowu sprzed 10:42 itp.Kobitki co to się stało na forum? Czemu nie widzę nowszych wiadomości niż sprzed 4h? Sama też wysłałam wiadomość i jej tu na dole nie ma
:O
reklama
Podziel się: