reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana moze nie dobrze tak straszyc, ale chyba lepiej nie byc potem zdziwionym. Moze byc gorzej[emoji53] Choc nie musi. Moze u Ciebie uaktywni sie radosny nastroj. Ja akurat jestem bardzo podatna na rozne humorki, hormony, pogode itp. I w ogole mam sklonnosci do obnizonego nastroju. U mbie bylo fatalnie. Ale mysle, ze brak prywatnosci tez mial duzy wplyw na to.
No teraz to też jestem podatna i to w sumie chyba na wszystko co się da :/ zobaczymy jak będzie no cóż... jak będzie tak będzie najwyżej zrobimy grupę wsparcia dla zmierzluszkow [emoji16]

reklama
Powodzenia na wizytach :)

Ja jeszcze się nie zebrałam z łóżka, ale do 14 powinnam. :(
Jedziemy dzisiaj z teściem, starszym bratem i mama ogarnąć w końcu ten syf w mieszkaniu. Żeby znowu wyglądało jak mały przytulny domek. Więc trochę roboty będzie .. a jutro te przyjemniejsze rzeczy. Odbieramy komodę :D i mogę w końcu zacząć prac i prasować [emoji173]️

* A co do lewatywy. To sama ja sobie robię robię ? Czy w szpitalu mi zrobią jak pojadę z bólami już ? I muszę mieć swoją tak ?
Sama sobie nie rób. Bez sensu. Zrobią Ci w szpitalu jak przyjedziesz. I nie musisz mieć żadnej swojej.

reklama
A mi sie udalo zapisac na wizyte jutro do ginekologa, wiec dowiem sie co on uwaza o moim powrocie do pracy I jak wyglada moja szyjka + podpatrze mojego Malego Robaczka.
Dzisiaj strasznie ciagnie mnie pochwa, nie moge stac taki dyskomfort... :unsure:

Do góry