Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Haha byle tylko nieposluchala jeszcze [emoji1]No. Osyatnio mowi: Emila no wychodz juz stamtad bo sie nudze[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha byle tylko nieposluchala jeszcze [emoji1]No. Osyatnio mowi: Emila no wychodz juz stamtad bo sie nudze[emoji23]
Hahaha, no czas najwyzszy[emoji3] Ile razy jeszcze?Chyba faktycznie powinnam iść już na zwolnienie bo wypisuje głupoty na decyzjach [emoji28] np zamiast "w kwietniu" piszę "w kwietniku" [emoji16]
No to mam nadzieję , że u mnie też się sprawdzi bo momentami ból jak na miesiączke też się pojawia ...Mi mój lekarz kazał kupić nospe i używać gdy mam skurcz, ale ja go czuje nie tylko jako twardnienie, ale także boli jak na okres no i dziś mi kazał przez ten zabarwiony śluz i od kad wczoraj wzięłam nie miałam jeszcze żadnego skurczu
6 Jutro i w piątek, potem od poniedziałku do środy i potem ostatni raz 26.04Hahaha, no czas najwyzszy[emoji3] Ile razy jeszcze?
Super [emoji1]O kurde No to słaba akcja faktycznie. Ja w wieku 17 lat trafiłam na stół z wyrostkiem i do dzisiaj pamiętam jak taka starsza pielęgniarka goliła mi połowę wzgórka taką starą żyletą. Mega się wstydziłam pomimo że mnie wszystko nap....
To prawda że dzieci są niesamowite...! Fran całuje brzuch, głaszcze, ogląda te zdjęcia w aplikacjach... ale nawet syn M. jak przyszedł ostatnio do nas to pierwsze pytanie (a ma 4 lata): jest już brat???
BTW tylko ZAJRZAŁAM na stronę H&M i kupiłam chłopakom (Frankowi, Alexowi i Maxowi) takei koszulki:
Link do: T-shirt z napisem - Ciemnoszary/Best Bro - Dziecko | H&M PL
Nie wiem czy to w ogóle idzie samej zrobić. Szczerze mówiąc to chyba nawet lepiej, że ktos to wsadzał bo nie wyobrażam sobie samej mnie to nawet tabletki doodbytnicze przerażająA czemu nie pozwolili Ci zrobić sobie samej?
O albo jak się nie uda to sok pomaranczoey też dobry pomysł [emoji4]Może spróbuj dodać soku pomarańczowego? Powinno być dużo lepsze
WrzuconeWrzucisz przepis do kulinarnego..? Łudzę się że jak będę w domu na L4 to będę piekła i więcej gotowała
Zależy, jaki egzemplarz się trafi, czasem przyzwyczajanie do domowych odgłosów się nie udaje. Mój starszak na początku przy odkurzaczu wręcz zasypiał (to zresztą dość popularne), nie przeszkadzały mu rozmowy, natomiast na zwykłe kichnięcie budził się z rykiem, o kaszlu nie wspominająć. Tak samo tłuczenie się talerzami, zmywarkę opróżniam tylko jak nie śpi, jego tato często zapomina i tłucze talerzami, no i, cholera, nie przyzwyczaił się ani trochę.Ja też mam zamiar normalnie funkcjonować, nie przyciszać specjalnie tv, jak będę musiała odkurzyć jak mały będzie spał w pokoju obok to odkurzę, no i nie będę wyciszała telefonu Poza tym jeśli nie będzie padało to mały będzie spał w wózku na tarasie, a moi sąsiedzi nie należą do cichych A żeby nie spędzał za długiego czasu w wózku to najwyżej wyciągniemy kojec i w nim będzie spał na powietrzu
Po porodzie to dopiero jest jazda z humorem... ja się wygrzebywałam z szoku przez co najmniej 2 m-cepo połogu
na szkole rodzenia mówili, ze w czasie połogu jazdy hormonalne są większe niż w ciąży.... :O
Kochana, to uproszczenie, że mamą zostaje się od razu. Miłość do dziecka pojawia się u niektórych stopniowo, a zazwyczaj jednak już po porodzie. No i niby jest bezwarunkowa, ale trzeba sobie pozwolić na odczuwanie różnych emocji względem dziecka. Nie ma czegoś takiego jak "taka miłość, jak powinna być"Ja to sobie czasem myślę, że jestem już teraz złą matką, bo nie czuję jeszcze takiej miłości do maluszka jak powinnam i mnie to boli, bo zawsze o dziecku marzyłam a jak już się udało i to od ręki to tak jakbym tego nie potrafiła docenić.
No wlasnie jej tlumaczylam zeby tak nie mowila, bo jak by teraz wyszla to by byla bardzo chora. Zrozumiala, ale jednak dziecku taka ciaxa sie bardzo dluzy. A i tak wie od 12tc.Haha byle tylko nieposluchala jeszcze [emoji1]