G
gosc12
Gość
KochanaNie spodziewalam sie, ze az tak bedzie reagowac. Ciagle mowi, ze ja kocha i chce zeby juz wyszla[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KochanaNie spodziewalam sie, ze az tak bedzie reagowac. Ciagle mowi, ze ja kocha i chce zeby juz wyszla[emoji3]
Chwile[emoji6]A ile trwa robienie lewatywy?
Ja też dzisiaj szkoła rodzeniatylko jak kupujecie melisę, pokrzywę lub inne zioło [emoji14] w spożywczym to sprawdzajcie ile jest zioła w ziele i czy nie dodają innych cudów bo często się to zdarza
Jeszcze mi się jedno przypomniała co do porannego filmiku. Nikoś się częściej tak wypycha niż "kopie" początkowo mnie to martwiło, że to stawianie się brzucha, teraz przywykłam
Ogarnęłam coś, zjadłam i położę się na chwilę, bo potem 2,5 godziny na szkole rodzenia wysiedzieć muszę.
Fajne koszulki[emoji3]O kurde No to słaba akcja faktycznie. Ja w wieku 17 lat trafiłam na stół z wyrostkiem i do dzisiaj pamiętam jak taka starsza pielęgniarka goliła mi połowę wzgórka taką starą żyletą. Mega się wstydziłam pomimo że mnie wszystko nap....
To prawda że dzieci są niesamowite...! Fran całuje brzuch, głaszcze, ogląda te zdjęcia w aplikacjach... ale nawet syn M. jak przyszedł ostatnio do nas to pierwsze pytanie (a ma 4 lata): jest już brat???
BTW tylko ZAJRZAŁAM na stronę H&M i kupiłam chłopakom (Frankowi, Alexowi i Maxowi) takei koszulki:
Link do: T-shirt z napisem - Ciemnoszary/Best Bro - Dziecko | H&M PL
W ogóle te ciuszki z H&M są super, wzory fajne i nie takie typowo dziecięce.Fajne koszulki[emoji3]
Nie tylko puchnac, ale stawy sie rozluzniaja. Wszystkie, nie tylko miednicy.No nie wpadłam na to, że nogi mogą mi spuchnąć, ale dziwne bo tylko po tych nowych butach widzę, reszta jest ok.
O matko jeszcze lepsza dawka ziołek [emoji16]Zaparz sobie z mieta i rumiankiem jest lepsza. Tylko ja parze w osobnym kubku żeby taka mocna nie byla
Ja sobie podkładam papier toaletowy [emoji5][/QUOTE]Nie chciałabyś widzieć co ja tworzylam będąc te ostatnie razy w szpitalu ostra dezynfekcja a do tego i tak papier i malysz[emoji23]Ja np. Sikam na Małysza, ale do szpitala planuje kupić bo po porodzie mogę nie dać rady inaczej [emoji39][emoji39][emoji39] więc wolę mieć na wrazie w
Misja very important[emoji3]No to mój będzie miał misję [emoji1]
I dobre mi tak najbardziej smakujeO matko jeszcze lepsza dawka ziołek [emoji16]