reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
tylko jak kupujecie melisę, pokrzywę lub inne zioło [emoji14] w spożywczym to sprawdzajcie ile jest zioła w ziele i czy nie dodają innych cudów ;) bo często się to zdarza ;)

Jeszcze mi się jedno przypomniała co do porannego filmiku. Nikoś się częściej tak wypycha niż "kopie" początkowo mnie to martwiło, że to stawianie się brzucha, teraz przywykłam ;)

Ogarnęłam coś, zjadłam i położę się na chwilę, bo potem 2,5 godziny na szkole rodzenia wysiedzieć muszę.
Ja też dzisiaj szkoła rodzenia :D

O kurde :D No to słaba akcja faktycznie. Ja w wieku 17 lat trafiłam na stół z wyrostkiem i do dzisiaj pamiętam jak taka starsza pielęgniarka goliła mi połowę wzgórka taką starą żyletą. Mega się wstydziłam pomimo że mnie wszystko nap....

To prawda że dzieci są niesamowite...! Fran całuje brzuch, głaszcze, ogląda te zdjęcia w aplikacjach... ale nawet syn M. jak przyszedł ostatnio do nas to pierwsze pytanie (a ma 4 lata): jest już brat??? :D

BTW tylko ZAJRZAŁAM na stronę H&M i kupiłam chłopakom (Frankowi, Alexowi i Maxowi) takei koszulki:

Link do: T-shirt z napisem - Ciemnoszary/Best Bro - Dziecko | H&M PL
Fajne koszulki[emoji3]

Ja np. Sikam na Małysza, ale do szpitala planuje kupić bo po porodzie mogę nie dać rady inaczej [emoji39][emoji39][emoji39] więc wolę mieć na wrazie w
Ja sobie podkładam papier toaletowy [emoji5][/QUOTE]Nie chciałabyś widzieć co ja tworzylam będąc te ostatnie razy w szpitalu ostra dezynfekcja a do tego i tak papier i malysz[emoji23]

reklama
Do góry