Dzień dobry.
Kciuki za wszystkie wizytujace.
@oliwka_11 przytulam. Mam nadzieję, że szybko leki unormuja ciśnienie.
@kinga_30 dokładnie. Jedno dziecko będzie spalo w halasie a inne nie. Jak byłam w ciąży to też mówiłam, że nie będę nic zmieniać pod dziecko, ale trafił mi się egzemplarz, którego najmniejszy hałas budził. Nawet na spacery chodziłam w ciche miejsca. I tak jak
@_agnieszka_ pisała telewizor ma generalnie słaby wpływ na sen dorosłego a co dopiero dziecka, więc dobrze takiemu maluchowi ograniczać takie bodźce przed snem. Dobrze, że teraz mój syn ma mocny sen, więc wieczorem jestem w stanie coś zrobić lub zwyczajnie obejrzeć film lub serial. Chyba dopiero po porodzie dowiemy się jakie egzemplarze nam się trafia.
@JustMe55 miałam tak samo z ciąża. Niby czułam, że jestem w ciąży i będę miała dziecko, ale taka miłość przyszła z czasem. U mnie do tego doszedł baby blues i mega kolki u syna. Źle wspominam pierwsze miesiące macierzyństwa. Teraz jest zupełnie inaczej.
Jakiś ciężko ostatnio mi się oddycha. Tak samo miałam w pierwszej ciąży. Czasem mam wrażenie, że się udusze.
Wy tu o wyprawce, a mnie zaraz coś strzeli, bo już kolejny raz kompletuje rzeczy na wakacje i ciągle mi czegoś brakuje. I jeszcze muszę dokupić letnie rzeczy dla syna, bo prawie nic nie ma na ten wyjazd. O wyprawce jeszcze nie myślę. Po powrocie dopiero chyba zabiorę się za wyprawke.