reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Trzymam kciukiWitajcie dziewczyny :* Trzymam kciuki za wizytujace!
I ja mam dzis wizytę na 15.40 i juz nie wiem o co miałam lekarza pytać masakra zawsze tak mam xd a wcześniej tyle rzeczy mi po głowie chodziło
Onaszczesliwa2018
Mogłaś wczoraj pisać odrazu , na przyszłość pisz odrazu jak Cię coś męczy nietrzymaj w sobie po to tutaj też jesteśmy [emoji8] [emoji8] [emoji8]No niech już będzie po porodzie bo te hormony nas wykończą [emoji14]
Jakbym czytała o sobie Już się biorę w garść [emoji9]
Jak dobrze, że dziewczyny jesteście i można się wygadać [emoji173]
Miałam wczoraj jakiś gorszy dzień i tak to się wszystko skumulowało, już obiecuję poprawę i nie wymyślanie sobie problemów
Jak teraz patrzę na ten żółty to coraz bardziej mi się podoba [emoji28] A tak byłam nastawiona na nie do niego [emoji14] Mnie się wydaje, że brudzić się nie będzie bo raczej za tą część budki aż tak często się nie sięga Powiem Ci, że teraz nie wiem jaki kolor bym wybrała [emoji14] Ale ten szary też jest jasny, więc brudzić będzie się bardzo porównywalnie.
Onaszczesliwa2018
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Witajcie dziewczyny :* Trzymam kciuki za wizytujace!
I ja mam dzis wizytę na 15.40 i juz nie wiem o co miałam lekarza pytać masakra zawsze tak mam xd a wcześniej tyle rzeczy mi po głowie chodziło
olaaa7
Pomyślałam sobie, że nie będę Wam przynudzać wymyślonymi problemami ale jednak nie wytrzymałam i dziś i tak napisałam Dziękuję, że jesteście [emoji173]Mogłaś wczoraj pisać odrazu , na przyszłość pisz odrazu jak Cię coś męczy nietrzymaj w sobie po to tutaj też jesteśmy [emoji8] [emoji8] [emoji8]
olaaa7
Fajna jest tylko zastanawiam się jak to w końcu jest z tymi karuzelami i ozdobami nad łóżeczko, słyszałam opinię, że nie powinno się ich używać na początku, dopiero koło 3 miesiąca życia bo wcześniej tylko rozpraszają dziecko itp ale ile w tym prawdy...ja bym chciała kupić nad łóżeczko Link do: LEKA Ozdoba - IKEA
reklama
Onaszczesliwa2018
No właśnie a wczoraj byś się wyglądała, posmialybysmy się i byłoby Ci lżej, także na przyszłość już wiedz gdzie nas szukać w czasach "kryzysu" [emoji16]Pomyślałam sobie, że nie będę Wam przynudzać wymyślonymi problemami ale jednak nie wytrzymałam i dziś i tak napisałam [emoji14] Dziękuję, że jesteście [emoji173]
Podziel się: