reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
No niech już będzie po porodzie bo te hormony nas wykończą [emoji14]

Jakbym czytała o sobie :) Już się biorę w garść [emoji9]
Jak dobrze, że dziewczyny jesteście i można się wygadać [emoji173]

Miałam wczoraj jakiś gorszy dzień i tak to się wszystko skumulowało, już obiecuję poprawę i nie wymyślanie sobie problemów :)

Jak teraz patrzę na ten żółty to coraz bardziej mi się podoba [emoji28] A tak byłam nastawiona na nie do niego [emoji14] Mnie się wydaje, że brudzić się nie będzie bo raczej za tą część budki aż tak często się nie sięga :) Powiem Ci, że teraz nie wiem jaki kolor bym wybrała [emoji14] Ale ten szary też jest jasny, więc brudzić będzie się bardzo porównywalnie.
Mogłaś wczoraj pisać odrazu , na przyszłość pisz odrazu jak Cię coś męczy nietrzymaj w sobie po to tutaj też jesteśmy [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Pomyślałam sobie, że nie będę Wam przynudzać wymyślonymi problemami ale jednak nie wytrzymałam i dziś i tak napisałam [emoji14] Dziękuję, że jesteście [emoji173]
No właśnie a wczoraj byś się wyglądała, posmialybysmy się i byłoby Ci lżej, także na przyszłość już wiedz gdzie nas szukać w czasach "kryzysu" [emoji16]

Do góry