reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Znowu coś za dużo mam tu wykrzykników [emoji31][emoji31][emoji31] powie mi któraś ogólnie co to oznacza i co z glukoza?
IMG_20180409_172912.jpg

Załączniki

• IMG_20180409_172912.jpg
    IMG_20180409_172912.jpg
    63 KB · Wyświetleń: 349
Jaka zgrabniutka :) brzuszek śliczny [emoji173]️ a cyców to Ci bozia nie oszczędziła :D

U mnie 23° taka nagła zmiana temperatury z zimowej na letnią , że ciężko mi nawet spacerować. Butelka wody , letnie ubranie i może się przyzwyczaję :)

Śliczny [emoji173]️ też musimy kupić coś Alicji :)

Pokaż jakie :D
Dziękuję :) :) no u mnie dziś w słońcu to spokojnie 26 stopni :) wypiłam już cala 1.5l butelkę wody i wzięłam druga gdzie zawsze max 1.5l wypijam dziennie

reklama
Hej
U mnie upał, że można się opalać. Grzeje niesamowicie. Posiedziałam chwilę na balkonie i krew zaczęła mi lecieć z nosa, nigdy mi się to nie zdarzało.[emoji45] ale już ok.

Poza tym zobaczcie jaki wózek znalazłam, zupełnie przypadkowo na Fejsie na ogłoszeniach [emoji23] [emoji23] [emoji23] uśmiałam się...
Zobacz załącznik 845161
Hehe ktoś miał fantazję :D

Do góry