reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pogoda jest tak piekna wiec wyruszyłam na miasto ok 12 mialam do zalatwienia pare spraw bylam w rosmanie i Pani zapraszala mnie do kasy bo stalam ostatnia i powiedziala ze mam wchodzic bez kolejki :) Kupiłam sobie dzis dwie pary butow bielizne mgielke do ciala i chrzesnicy meza sukienke i spodniczke :D oczywiscie musialam zachaczyc o frytki no i potem o lody. i dopiero co niedawno wrocilam do domu , w czwartek wizyta :) ciekawe ile maly juz wazy jest tak bardzo aktywny jak nie wiem :) zastanawiam sie czasem kiedy on spi. Przyszla mi dzis paczka z ciuszkami dla Małego co zamawialam na olx . Troszke tego jest i zastanawiam sie gdzie ja to pomieszcze. Teraz bede Was nadrabiac. Zobacz załącznik 845187 Zobacz załącznik 845188 Zobacz załącznik 845189 Zobacz załącznik 845190 Zobacz załącznik 845191 Zobacz załącznik 845192 Zobacz załącznik 845193
Super :) widzE nie tylko ja tak szaleje z ilością :D dzisiaj zacznę układać rozmiarami i liczyć co ile czego mam :) ty też się będziesz za to zabierać ?:)

reklama
Staram się myśleć pozytywnie ale to wszystko co się dzieje jakoś mi nie pozwala.. Jestem tak rozchwiana że sama już nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ehh za dużo na raz po prostu i nie takie słowo lekarza przez chwilę i masz dzień do du..
Dokładnie , ale wszystko wie pouklada zobaczysz synuś nadrobi , wprowadzicie się i zaczniesz dychac pełną parą [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia do mnie przyszła paczka bez wcześniejszej informacji więc i może Ciebie zaskocza[emoji4]
b7fc9b62adb39b13db7a979fb6b73e39.jpg

O to może do mnie też przyjdzie, że smyka dostałam powiadomienie, że pomiędzy 11 a 13 przyjdzie

Staram się myśleć pozytywnie ale to wszystko co się dzieje jakoś mi nie pozwala.. Jestem tak rozchwiana że sama już nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ehh za dużo na raz po prostu i nie takie słowo lekarza przez chwilę i masz dzień do du..
Kurdeee właśnie Marika wszystkiego naaaaaajlepszego dużo zdrówka, pogody ducha i oby wszystko układało się po Twojej myśli [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry