reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Już bym się rozryczała tam za chwilę.. .
Mnie na polowkowym nastraszył , że jest źle z serduszkiem. Już mi łzy stanęły w oczach. I pomierzyl jeszcze raz i powiedział , że jednak serduszko śliczne ale jest asymetria czegoś tam. Niby nie groźne ale trzeba zrobić echo serduszka żeby mieć pewność , że rośnie zdrowo.
Więc wiem , że lekarz zanim sprawdzi dokładnie już coś mówi. I tak też było u Ciebie. Będzie dobrze, kiedy masz wizytę kolejna ?

Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Tak myślałam o heparynie na zwiększenie przepływów. Bardzo często pomaga. Spokojnie teraz tylko bo nerwy za wiele nie pomogą choć wiem że nam łatwo mówić. Pewnie zalecpno Ci też więcej odpoczynku.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Dostaniecie leki słonko , pewnie trochę go potrzymaja żeby jeszcze troszkę przybrał ale pamiętaj że nawet od 24tygodnia dzieci mają spore szanse na przeżycie i tego się trzymaj chociaż nawet niewyobrazam sobie co czujesz [emoji20]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie na polowkowym nastraszył , że jest źle z serduszkiem. Już mi łzy stanęły w oczach. I pomierzyl jeszcze raz i powiedział , że jednak serduszko śliczne ale jest asymetria czegoś tam. Niby nie groźne ale trzeba zrobić echo serduszka żeby mieć pewność , że rośnie zdrowo.
Więc wiem , że lekarz zanim sprawdzi dokładnie już coś mówi. I tak też było u Ciebie. Będzie dobrze, kiedy masz wizytę kolejna ?
Za 4 tygodnie

reklama
Do góry