Ostatnio mam zły czas. Dużo złego się dzieje i wystarczy jedno słowo nie tak jakbym chciała i płacz.. Minę mam taką jakby vobajmniej ktoś umarł..No właśnie czasami wystarczy ziarenko nie takie słowo i człowiek już ma jazdę w głowie. Ale jest oki[emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Będzie dobtze wszystko się ruszy !!!Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Karla88
Też właśnie pomyślałam, że to te skurcze. Skoro nie ma ich dużo to się nie martwię.
Czasem się ruszy, słabo , delikatnie , ale ważne , że ja czuję. Przypomnij jak dajecie maluszkowi na imię ?
Wstępnie Antoni
Margana
O kurcze, tak mi przykro[emoji20] Lekarz zalecil jeszcze jakas kontrole u specjalisty? Podejzewa czemu tak moze byc?Jest tak...duza hipotrofia mam skończony 27tc dziecko ma brzuch na 24..zle przepływy pepowinowe. Waga 860g jest na 3 centylu
G
gosc12
Gość
Mnie na polowkowym nastraszył , że jest źle z serduszkiem. Już mi łzy stanęły w oczach. I pomierzyl jeszcze raz i powiedział , że jednak serduszko śliczne ale jest asymetria czegoś tam. Niby nie groźne ale trzeba zrobić echo serduszka żeby mieć pewność , że rośnie zdrowo.Już bym się rozryczała tam za chwilę.. .
Więc wiem , że lekarz zanim sprawdzi dokładnie już coś mówi. I tak też było u Ciebie. Będzie dobrze, kiedy masz wizytę kolejna ?
Tak myślałam o heparynie na zwiększenie przepływów. Bardzo często pomaga. Spokojnie teraz tylko bo nerwy za wiele nie pomogą choć wiem że nam łatwo mówić. Pewnie zalecpno Ci też więcej odpoczynku.Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
Dostaniecie leki słonko , pewnie trochę go potrzymaja żeby jeszcze troszkę przybrał ale pamiętaj że nawet od 24tygodnia dzieci mają spore szanse na przeżycie i tego się trzymaj chociaż nawet niewyobrazam sobie co czujesz [emoji20]Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
Dostałam neoparin w niedziele do szpitala na kontrole
Będzie dobrze !! Nawet nie mysl inaczej
Za 4 tygodnieMnie na polowkowym nastraszył , że jest źle z serduszkiem. Już mi łzy stanęły w oczach. I pomierzyl jeszcze raz i powiedział , że jednak serduszko śliczne ale jest asymetria czegoś tam. Niby nie groźne ale trzeba zrobić echo serduszka żeby mieć pewność , że rośnie zdrowo.
Więc wiem , że lekarz zanim sprawdzi dokładnie już coś mówi. I tak też było u Ciebie. Będzie dobrze, kiedy masz wizytę kolejna ?
reklama
G
gosc12
Gość
Ślicznie też mi się podobał Antoś dla chłopcaWstępnie Antoni
Podziel się: