Veraska
Fanka BB :)
Cudowny [emoji23]Omg[emoji33] Ale wozek[emoji23]
Dobrze, ze krwawienie przesxlo. W ciazy to normalne.
A jak normalne to ok, dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny [emoji23]Omg[emoji33] Ale wozek[emoji23]
Dobrze, ze krwawienie przesxlo. W ciazy to normalne.
Też właśnie pomyślałam, że to te skurcze. Skoro nie ma ich dużo to się nie martwię.nic sie nie stresuje bedzie dobrze i napisz od razu po wizycie
chyba zaczynaja ci sie skurcze przepowiadajace beda teraz trwaly czesciej nawet codzinnie sa normalne dziecko przygotowuje sie do porodu nie musisz brac nospy
co do ruchow ja od czw nie czuje takich intensywnych maly zmienil pozycje i co jakis czas bulknie moze u ciebie tez mała tez teraz inaczej lezy
Czekamy [emoji20]Jestem po nie jest dobrze. Jak się uspokoje to napiszę wam na spokojnie
SuperU nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]
Aniołek 31.07.2017 (*)
Trzymam kciuki :** będzie dobrze :*No właśnie o 16 wyjeżdżamy z domu mamy jakieś niecale 150 km to piwnnismy spokojnie zdążyć na 19.30 stres juz po woli łapie :/
A nie mozesz do nich przedzwonic ? Przecież też musisz za coś żyć :/Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie
PowodzeniaGratuluję ja czekam na moją kolej
Gratuluję który tydzień skończyłaś, że się martwisz , że malutki ?Mały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko ok ale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
Dziś dokładnie 27tGratuluję który tydzień skończyłaś, że się martwisz , że malutki ?