reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
nic sie nie stresuje bedzie dobrze i napisz od razu po wizycie

chyba zaczynaja ci sie skurcze przepowiadajace beda teraz trwaly czesciej nawet codzinnie sa normalne dziecko przygotowuje sie do porodu nie musisz brac nospy

co do ruchow ja od czw nie czuje takich intensywnych maly zmienil pozycje i co jakis czas bulknie moze u ciebie tez mała tez teraz inaczej lezy
Też właśnie pomyślałam, że to te skurcze. Skoro nie ma ich dużo to się nie martwię.
Czasem się ruszy, słabo , delikatnie , ale ważne , że ja czuję. Przypomnij jak dajecie maluszkowi na imię ?:)

U nas wszystko ok, mały ma 1020g [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Super :):)
No właśnie o 16 wyjeżdżamy z domu mamy jakieś niecale 150 km to piwnnismy spokojnie zdążyć na 19.30 :) stres juz po woli łapie :/
Trzymam kciuki :** będzie dobrze :*
Cały marzec + już dziś jest 9 kwiecień... Więc niefajnie :(
A nie mozesz do nich przedzwonic ? Przecież też musisz za coś żyć :/
Gratuluję :) ja czekam na moją kolej :)
Powodzenia :):)

@Marika92 kochana dzidzius już ma kg ! A ty czemu się martwisz? Na koniec się okaże że ty taka drobniutka a najważniejsze dziecko urodzisz :) najważniejsze że wszystko trzyma ! Nie smuć się !
@Galadriela pisz jak się uspokoisz ! Mam nadzieję że nie jest az tak źle ?

Mały ma 970 g, myślałam że będzie ciut większy no ale może to i lepiej, wszystko ok :) ale nie mam zdjęć zbyt ciekawych więc nawet nic nie wrzucę. Szyjka trzyma zamknięta. Nie wiem czemu ale jestem jakoś niespokojna
Gratuluję :) który tydzień skończyłaś, że się martwisz , że malutki ?

Zmartwiłam się bo na początku jak robiła pomiary i mierzyła kość to mówiła że coś mały jest.. A później się okazało że ma kość udową na 26+2 więc chyba nie jest aż tak źle ale się oczywiście już przestraszyłam

reklama
Do góry