reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Margana wiem co czujesz, pomimo że może mniej przytyłam, to sapię strasznie i jakoś mi ogólnie niewygodnie... a to początek dopiero :D
No dokladnie. Boje sie co bedzie dalej. Juz nie mam ochoty z domu wychodzic[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Ojej, przykro mi. Ale do wizyty juz niedlugo. Ze szpitala wychodzilas z dobrymi wiesciami, na pewno nic sie nie pogorszylo! Nie wiem juz jak Cie pocieszyc[emoji53] Moze sprobuj cos przyjemnego zrobic. Lezysz caly czas? Co porabiasz caly dzien? Moze jakas ksiazke sobie zamow o noworodku? Jakies seriale komediowe poogladaj?

A ja...sama mam jakuegos dola dzisiaj. A tak ogolnie nie najgorzej. Tyljo ciezko mi juz chodzic. Chyba juz sie stawy mocno luzuja, a do tego waga i juz na prawde mi ciezko chodzic, oddychac. Na zgage juz rennie nie bardzo pomaga.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Tak tak leżę bo boję się cokolwiek zrobić, mam książki różne, ogólnie to miałam zacząć wyprawkę ogarniać ale dziś jakoś nie mam natchnienia może jakiś taki dzień tylko mam nadzieję że jutro już mi przejdzie i to tylko taki chwilowy spadek formy że tak powiem [emoji4] . Teraz oglądam jakieś programy w tv i tyle już niemoge się doczekać kiedy mój wróci z pracy a jeszcze parę godz do wieczora [emoji4] ale damy radę już tylko troszkę jak tyle dalysmy to i teraz damy [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] a Ty odpoczywaj też tyle ile się da [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

A to widocznie jednak nie grypa tylko infekcja bakteryjna wyszla. Ale na pewno dostala antybiotyk bezpieczny w ciazy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
No ona powiedziała, że to może być grypa bo złapało ja nagle i że teraz jest dużo odmian... I dostała jakiś silny lek, który może nawet zaszkodzić, ale że lepiej dla dziecka mimo wszystko by brała... Skończyła studia z kierunkiem chemicznym ... Ciągle czyta składy wszystkiego, wie które E.... Za co odpowiada... Ja tam się na tym nie znam

f2w39n7303c24ozn.png

U mnie też upał [emoji16][emoji16] siedzę na balkonie tylko w sukience na krótki rękaw i się opalam [emoji16][emoji16] przy okazji psu podszerstek wyczesalam i leży ze mną
1523273085-d5792e3f1c6d6e28-aaaaaa.jpeg
1523273215-2be037526ca318b9-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Ale ci pileczka wystaje[emoji4] a nozki zgrabne beda i opalone od sloneczka

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też upał [emoji16][emoji16] siedzę na balkonie tylko w sukience na krótki rękaw i się opalam [emoji16][emoji16] przy okazji psu podszerstek wyczesalam i leży ze mną
1523273085-d5792e3f1c6d6e28-aaaaaa.jpeg
1523273215-2be037526ca318b9-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
A u mnie jakoś ponuro a miało być ciepło może jeszcze wyjdzie słoneczko to się wyloze troszkę na taras [emoji4]

gardło zaczęło mnie bolec syrop z cebuli już wypiłam ciepła herbatę a wieczorem mleko z miodem czosnkiem wypije

Łukasz wyciągnął grila i się relaksuje w słoneczku [emoji4] tez zaraz idę na taras

Moj antek to wogole mi robi niespodzianki dziś znów kilka ruchów i koniec wzięłam ten detektor i nie mogłam znaleźć tętna bo tam gdzie zawsze było teraz nie było nic woec ewidentnie pozycja zmieniona i musiałam szukać na nowo po 10 min już byłam spocona odwróciłam się na lewy bok i jeszcze raz zaczęłam szukać i znalazłam nie wiem jaka on ma teraz pozycje ale doprowadzi mnie do zawału jak tak słabo będę go czuć

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, dobrze, że udało się zlokalizować, ale nie zazdroszczę stresu....
No i mam nadzieję, że infekcja się nie rozwinie.... [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Tak tak leżę bo boję się cokolwiek zrobić, mam książki różne, ogólnie to miałam zacząć wyprawkę ogarniać ale dziś jakoś nie mam natchnienia może jakiś taki dzień tylko mam nadzieję że jutro już mi przejdzie i to tylko taki chwilowy spadek formy że tak powiem [emoji4] . Teraz oglądam jakieś programy w tv i tyle już niemoge się doczekać kiedy mój wróci z pracy a jeszcze parę godz do wieczora [emoji4] ale damy radę już tylko troszkę jak tyle dalysmy to i teraz damy [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] a Ty odpoczywaj też tyle ile się da [emoji8] [emoji8] [emoji8]

No wreszcie odpoczywam, bo mloda w przedsxkolu. Oby juz dluzej pochodzila!
A Ty bierz sie za ta wyprawke to zobaczysz, ze lepiej sie poczujesz. Wiem co mowie, bo Ty taka nerwowa i zamartwiajaca sie chyba jak ja[emoji6] A ja wlasnie caly czas mam dola, ze tak daleko z wyprawka jestem. Juz bym chciala miec wszystko gotowe. Czulabtm sie o wiele lepiej. Ty prwnie tez.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry