reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Hej laseczki w koncu piatek...jutro sie wyspie w koncu.hurrrra.Ale zescie naprodukowaly....mnie wczoraj zlapala wena do gotowania...zrobilam carbonare na obiad ,pozniej zrobilam fasolke po bretonsku,salatke z kurczakiem i peczakiem. A na koniec upieklam udka beda dzis na obiad.A i zrobilam kruche ciasto dzis robie jablecznik i ciasto z sucharow i nutelli. Mama dala mi farsz wiec i pierogi beda dzis lepione.
Elodia dzis wizyta trzymam kciuki. A co z toba zaspalas czy stresa lapiesz?
olaaa7
Fanka BB :)
Łoo to widzę, że się wczoraj napracowałaśHej laseczki w koncu piatek...jutro sie wyspie w koncu.hurrrra.Ale zescie naprodukowaly....mnie wczoraj zlapala wena do gotowania...zrobilam carbonare na obiad ,pozniej zrobilam fasolke po bretonsku,salatke z kurczakiem i peczakiem. A na koniec upieklam udka beda dzis na obiad.A i zrobilam kruche ciasto dzis robie jablecznik i ciasto z sucharow i nutelli. Mama dala mi farsz wiec i pierogi beda dzis lepione.
Jak dobrze, że dziś w końcu piątek, w końcu będzie można odpocząć Chociaż stres rośnie w zatrważającym tempie bo niedziela coraz bliżej
Czeka mnie dziś "impreza" z okazji dnia pracownika socjalnego i koniec pracy o 12
Ostatnia edycja:
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Troche....dzis mam podokanczac wszystko. Wczoraj poszlam do garow i sila rzeczy D musial pomoc dzieciakom w lekcjach. O fajnie ze dzis wczesniej konczysz odpoczniesz sobie i weekend dluzszy.Łoo to widzę, że się wczoraj napracowałaś
Jak dobrze, że dziś w końcu piątek, w końcu będzie można odpocząć Chociaż stres rośnie w zatrważającym tempie bo niedziela coraz bliżej
Czeka mnie dziś "impreza" z okazji dnia pracownika socjalnego i koniec pracy o 12
olaaa7
Tzn kończę wcześniej ale ten czas, który spędziłabym w pracy spędzę na "imprezie", za długo to trwać nie będzie bo normalnie w piątki kończę o 14Troche....dzis mam podokanczac wszystko. Wczoraj poszlam do garow i sila rzeczy D musial pomoc dzieciakom w lekcjach. O fajnie ze dzis wczesniej konczysz odpoczniesz sobie i weekend dluzszy.
Zastanawiamy się z M, no może bardziej ja się zastanawiam, kiedy powiedzieć rodzicom w tą niedzielę. Z soboty na niedzielę śpimy u mnie (mieszkam w domu jednorodzinnym, ja na piętrze, rodzice na parterze) i tak myślę sobie czy złożyć życzenia mamie już z rana i powiedzieć jak będziemy tylko w czworo czy czekać aż przyjedzie siostra z siostrzenicą i moimi babciami i dopiero wtedy powiedzieć wszystkim. Wydaje mi się, że chyba lepiej jak będą wszyscy i powiedzieć przy składaniu życzeń i wręczaniu prezentów tylko tak rano głupio mamie nie złożyć życzeń, sama nie wiem.
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ola ja bym powiedziala mamie rano przy skladaniu zyczen. Dla mnie to by bylo takie bardzo osobiste. Pozniej i tak zapewne przy gosciach sie pochwali ze babcia zostanieTzn kończę wcześniej ale ten czas, który spędziłabym w pracy spędzę na "imprezie", za długo to trwać nie będzie bo normalnie w piątki kończę o 14
Zastanawiamy się z M, no może bardziej ja się zastanawiam, kiedy powiedzieć rodzicom w tą niedzielę. Z soboty na niedzielę śpimy u mnie (mieszkam w domu jednorodzinnym, ja na piętrze, rodzice na parterze) i tak myślę sobie czy złożyć życzenia mamie już z rana i powiedzieć jak będziemy tylko w czworo czy czekać aż przyjedzie siostra z siostrzenicą i moimi babciami i dopiero wtedy powiedzieć wszystkim. Wydaje mi się, że chyba lepiej jak będą wszyscy i powiedzieć przy składaniu życzeń i wręczaniu prezentów tylko tak rano głupio mamie nie złożyć życzeń, sama nie wiem.
olaaa7
Ja się trochę boję reakcji i właśnie tego sam na sam Ale może masz rację, że tak będzie lepiej.Ola ja bym powiedziala mamie rano przy skladaniu zyczen. Dla mnie to by bylo takie bardzo osobiste. Pozniej i tak zapewne przy gosciach sie pochwali ze babcia zostanie
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja mialam o wiele gorzej niz ty...powiedzialam mamie jak tata byl w pracy. Spodziewalam sie gorszej gadki....a jak sie pobeczalam to powiedziala ze to dziecku zaszkodzi i mam dbac. Jak kolejny raz bylam to sie pytali gdzie dzieciaki...a ja ze w szkole. To tata wypalil ze teraz to jezdze z mala lub malym. I mowil ze sie martwia o mnie i ze bedzie wszystko na mojej glowie. Ale mysle ze jak powiesz mamie wlasnie pierwszej to nawet sie oswoi z ta sytuacja, ale moim zdaniem bedzie wzruszona.Ja się trochę boję reakcji i właśnie tego sam na sam Ale może masz rację, że tak będzie lepiej.
reklama
paulina1994
ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć chociaż uTzn kończę wcześniej ale ten czas, który spędziłabym w pracy spędzę na "imprezie", za długo to trwać nie będzie bo normalnie w piątki kończę o 14
ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ale musi być, nie ma innej opcji na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymamJa się trochę boję reakcji i właśnie tego sam na sam Ale może masz rację, że tak będzie lepiej.
Podziel się: