reklama
Elodia
Fanka BB :)
A z cxym robilas pierogi?Ale do czytania mi zafundowalyscie [emoji5]nie miałam czasu pozagladac wcześniej. Najpierw fura pierogów do zrobienia a później kochany mąż zabrał mnie do kina
Elodia
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść! Ja mam apetyt ogromny a muszę się pilnować Przed ciążą schudłam 17 kg ale i tak ważę 9 kg za dużo i się muszę pilnować. Lekarz tez każe się pilnować, także niestety nie poużywam
Ja startuję z wagą wiekszą o 12 kilo od tej jaką mialam przed pierwsza ciążą. Ale przy moim wzroscie jest to niezauwazalne na szczescie.
ObllannkaaaOoo
Aktywna w BB
17kg to bardzo dużo udało Ci się zrzucić brawo!Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że możecie jeść! Ja mam apetyt ogromny a muszę się pilnować Przed ciążą schudłam 17 kg ale i tak ważę 9 kg za dużo i się muszę pilnować. Lekarz tez każe się pilnować, także niestety nie poużywam
Ja mam z tym dobrze że mogę jeść i jeść i jeść i na razie źle to na mnie nie wpływa...chyba geny....ale też się to pewnie kiedyś skończy [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiolka1980
Z mięsem i kaszą gryczaną i oczywiście ruskieA z cxym robilas pierogi?
Elodia
Mmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyteZ mięsem i kaszą gryczaną i oczywiście ruskie
ObllannkaaaOoo
Aktywna w BB
Ja chyba też zaraz znowu coś będę musiała zjeść [emoji16]
Jola92
Umyjesz jeszcze razMmmmmm.....i znowu głodna się, cholera, zrobilam. A zęby już umyte
Dorotea.
Nie zamierzam sie przejmowac kilogramami w tej ciazy. Jak bedzie mi przeszkadzac to schudne po porodzie. Na pewno duzo mi dojdzie kg, bo od stycznia zero aktywnosci. Takze cos za cos byle dziecko bylo bezpieczne.
Mi lekarz przesunal wizyte na sobote, a miala byc dzisiaj. Takze jeszcze troche cierpliwosci
Mi lekarz przesunal wizyte na sobote, a miala byc dzisiaj. Takze jeszcze troche cierpliwosci
reklama
Wiolka1980
I ręczny i śpiewanie też może być mile dla nas ☺Hahaha [emoji23][emoji23] no co zrobić trzeba jakoś dogodzić ukochanemu kiedy nie możemy [emoji23]
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: