reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mialam o wiele gorzej niz ty...powiedzialam mamie jak tata byl w pracy. Spodziewalam sie gorszej gadki....a jak sie pobeczalam to powiedziala ze to dziecku zaszkodzi i mam dbac. Jak kolejny raz bylam to sie pytali gdzie dzieciaki...a ja ze w szkole. To tata wypalil ze teraz to jezdze z mala lub malym. I mowil ze sie martwia o mnie i ze bedzie wszystko na mojej glowie. Ale mysle ze jak powiesz mamie wlasnie pierwszej to nawet sie oswoi z ta sytuacja, ale moim zdaniem bedzie wzruszona.
Dzięki kochana :* Ja się boję, że nastąpi niezręczna cisza, a tak to zawsze siostra, babcie czy siostrzenica (ma 5,5 roku) coś powiedzą :)
Cieszę się, że Twoi rodzice tak dobrze teraz do tego podchodzą :)

reklama
ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć ;) nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć :p chociaż u

ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 ;) denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ;) ale musi być, nie ma innej opcji :) na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać ;) a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś;) a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp ;) to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymam :)
Ja kawy nie piję jakoś od chwili zrobienia testów, tak sama ochota mi automatycznie przeszła i jak widzę kawę to mnie lekko odrzuca, chociaż to by jedyny napój, który piłam codziennie :p

Dzięki kochana :* Ja się boję, że nastąpi niezręczna cisza, a tak to zawsze siostra, babcie czy siostrzenica (ma 5,5 roku) coś powiedzą :)
jak sie nie spodziewają to zawsze to dla nich jakieś zaskoczenie, ale raczej każdy gdzieś w duchu sie cieszy, że kolejna mała istotka sie pojawi :) nie martw sie na zapas :)

Ola hmmmm to zrob tak ze kup jakis drobiazg dzieciecy zapakuj. Zloz zyczenia i wrecz. U mnie tez byla chwila ciszy....a pozniej rozmowa czy bylam u lekarza co on na to ,czy robilam badania.

ja po potwierdzeniu też będę chciała powiedzieć ;) nawet sobie czasami układam plan jak by to powiedzieć :p chociaż u

ja dopiero powiem po potwierdzeniu czyli 1.12 ;) denerwuje sie strasznie czy wszystko jest w porządku z fasolka ;) ale musi być, nie ma innej opcji :) na początku myślałam że powiemy im na święta ot taki prezent ale za długo trzeba by było czekać ;) a już pytania czemu kawy nie pijesz i tak wymyślam codziennie coś;) a wy pijecie kawę w ciąży bo ja bym chciała chociaż wypijać jedną słabą, ale mój ginekolog twierdzi, że najlepiej odstawić wszystkie używki itp ;) to była moja jedna, ale coz jak będę musiała sie rozstać z kawa na te kilka miesięcy to jakoś wytrzymam :)
Ja kawy czarnej nigdy nie pilam....ale rozpuszczalna z lyzeczki z mlekiem. Teraz pije inke tez z mlekiem.

Ja kawy nie piję jakoś od chwili zrobienia testów, tak sama ochota mi automatycznie przeszła i jak widzę kawę to mnie lekko odrzuca, chociaż to by jedyny napój, który piłam codziennie :p
to ja po zrobieniu testu w ten sam dzień czyli w poniedziałek wypiłam 2 kawy, we wt i sr nie piłam, wczoraj wypiłam jedna słabą u koleżanki ;) a dziś naszła mnie ochota i tak myślę żeby sobie jedna słabą zrobić :) w pracy już dopytywali czemu kawy nie pije bo to jednak taki codzienny poranny rytuał był, a ja musiałam wymyślać bo nie chciałabym sie tak szybko chwalić tym bardziej jak jeszcze ciąża nie została potwierdzona...

Hej dziewczyny, no nie wierzę jaka tu cisza:). Chyba się za bardzo ROZSPIEWALYSCIE w nocy :) :)
:) :p:szok::szok:
Mój mikrofon na nocce w pracy był :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Do góry