reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Bo na właśnie myślę nad tymi jasnymi bo jak tak czytałam opinie to mają bardzo dobre , a myślisz że mogłabym kupić odrazu parę paczek czy lepiej jedna ? Bo nie mam żadnego doświadczenia w pieluszkacb[emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kupuj wiecej, bo nie wiadomo jak skura dziecka zareaguje.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny a jak już jesteśmy przy temacie pieluszek to jak czesto powinno się zmieniać w dzien i w nocy? Przy każdym karmieniu czy częściej ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Mniej wiecej co 3 godziny, a jak kupa to od razu, wiadomo[emoji6]
A w nocy to juz zalezy id dziecka. Jak sie po prostu obudzi.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wlasnie to najgorsze....i niby tydz. Na wizyte ciezarnych...niestety Karowa ma oblezenie ,bo u mnie w powiatowych takich poradni dla ciezarnych nie ma. Jakos musze dac rade a pozniej pelna kontrola

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bys zlozyla skarge do nfz to by Cie musieli zaraz przyjac. Nie przejmuja sie przepisami, bo nikt sie nie upomina.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Do góry