reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie cieplutko sloneczko ciepelko....az chce sie zyc. Wczoraj rano na targu zakupy itd. A po powrocie zapakowalismy majdan(dzieciaki,sprzet ,stolik krzeslka i jedzenie) i pojechalismy na ryby. Chlopaki lowili ja grilowalam i lezakowalam. Fajnie bo obok jest silownia plenerowa i plac zabaw to dzieciarnia sie wybawila. Ale juz zapowiedzialam ze na koeljny raz biore namiot i materac. Mamy taki namiot w moro co sam sie rozklada. I bede sobie polegiwac....nie dla mnie juz takie siedzenie i kucanie.
Wrocilismy wieczorem. Ja sobie polezalam w wannie a D z dzieciakami jeszcze 2h na rowerach.
Dostalam wczoraj od kumpeli lozeczko i wozek....masakra nie wiem co z nim zrobie. To ten road mariata. Ma duza gondole iw wielkie kola. Dala mi w pakievie i powiedziala ze jak cos to wywalic na gabaryty ale ja chyba wystawie na grupie ze oddam.potrzebujacej. Myslalam o tym zaby zawiezc do rodzicow. Ale kuzynka ma mi dac swoj zeby wlasnie nie wozic swojego. Takze lozeczko mam 3 wozki hahahahaha a dziecka brak. Wczoraj Odiego chcialam wlozyc do gondoli to bidny malo zawalu nie dostal.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, no to Twoje dziecko ma dobrobyt[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mnie narazie nie ma terminu cc. Muszę jak najdłużej donosić. Mam dość powsciagliwego lekarza, więc o cc póki co nie rozmawiamy.

Cześć :) Dziś niedziela, więc trochę sie poudzielam. Pogoda piękna, aż chce się żyć :)
W związku z przebojami u mnie dziś zamawiam reszte brakujących rzeczy i już będę miała absolutnie wszystko. Tylko nie chce mi się brac za pranie i prasowanie, leń mnie dopadł.
Mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i używały pieluch dada i babydream. Które są wg Was lepsze "jakościowo"? NIe pytam o reakcje skóry dziecka bo wiadomo, że każde jest inne tylko czy np któres z nich się rozklejały, albo wypełnienie sie przesuwało?
Miłego dnia! :)
Jola dla mnie porownywalbe te pieluchy. Ja uzywalam naprzemiennie, bo troche sie roznia rozmiarowo. Ten sam rozmiar, a ciut sie roznia (tylko juz nie pamietam ktore wieksze, chyba dady). Poza tym babydream maja 4,5. Wiec jak 4 dady byla za mala a 5 za duza to kupowalam 4,5 babydream[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@kinga30 @Agatka29 którejś serii konkretnie? Najchętniej to ja bym kupila jakąś paczke w której jest np po 3 sztuki dady, babydream, pampers itp zebym mogła zobaczyc które najbardziej by Staszkowi odpowiadały, ale w internecie nie mogłam niczego takiego znaleźć
Kiedys w rossmannie mieli wlasnie takie probki po dwie sztuki. Zawsze kupowalam zeby sprawdzic czy rizmiar bedzie ok. Ale nie wiem czy jeszcze maja, nie intetesowalam sie jeszcze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry