reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
U mnie cieplutko sloneczko ciepelko....az chce sie zyc. Wczoraj rano na targu zakupy itd. A po powrocie zapakowalismy majdan(dzieciaki,sprzet ,stolik krzeslka i jedzenie) i pojechalismy na ryby. Chlopaki lowili ja grilowalam i lezakowalam. Fajnie bo obok jest silownia plenerowa i plac zabaw to dzieciarnia sie wybawila. Ale juz zapowiedzialam ze na koeljny raz biore namiot i materac. Mamy taki namiot w moro co sam sie rozklada. I bede sobie polegiwac....nie dla mnie juz takie siedzenie i kucanie.
Wrocilismy wieczorem. Ja sobie polezalam w wannie a D z dzieciakami jeszcze 2h na rowerach.
Dostalam wczoraj od kumpeli lozeczko i wozek....masakra nie wiem co z nim zrobie. To ten road mariata. Ma duza gondole iw wielkie kola. Dala mi w pakievie i powiedziala ze jak cos to wywalic na gabaryty ale ja chyba wystawie na grupie ze oddam.potrzebujacej. Myslalam o tym zaby zawiezc do rodzicow. Ale kuzynka ma mi dac swoj zeby wlasnie nie wozic swojego. Takze lozeczko mam 3 wozki hahahahaha a dziecka brak. Wczoraj Odiego chcialam wlozyc do gondoli to bidny malo zawalu nie dostal.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha, no to Twoje dziecko ma dobrobyt[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

U mnie narazie nie ma terminu cc. Muszę jak najdłużej donosić. Mam dość powsciagliwego lekarza, więc o cc póki co nie rozmawiamy.

Cześć :) Dziś niedziela, więc trochę sie poudzielam. Pogoda piękna, aż chce się żyć :)
W związku z przebojami u mnie dziś zamawiam reszte brakujących rzeczy i już będę miała absolutnie wszystko. Tylko nie chce mi się brac za pranie i prasowanie, leń mnie dopadł.
Mam pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i używały pieluch dada i babydream. Które są wg Was lepsze "jakościowo"? NIe pytam o reakcje skóry dziecka bo wiadomo, że każde jest inne tylko czy np któres z nich się rozklejały, albo wypełnienie sie przesuwało?
Miłego dnia! :)
Jola dla mnie porownywalbe te pieluchy. Ja uzywalam naprzemiennie, bo troche sie roznia rozmiarowo. Ten sam rozmiar, a ciut sie roznia (tylko juz nie pamietam ktore wieksze, chyba dady). Poza tym babydream maja 4,5. Wiec jak 4 dady byla za mala a 5 za duza to kupowalam 4,5 babydream[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
@kinga30 @Agatka29 którejś serii konkretnie? Najchętniej to ja bym kupila jakąś paczke w której jest np po 3 sztuki dady, babydream, pampers itp zebym mogła zobaczyc które najbardziej by Staszkowi odpowiadały, ale w internecie nie mogłam niczego takiego znaleźć
Kiedys w rossmannie mieli wlasnie takie probki po dwie sztuki. Zawsze kupowalam zeby sprawdzic czy rizmiar bedzie ok. Ale nie wiem czy jeszcze maja, nie intetesowalam sie jeszcze.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry