reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Marta97 o jej to nie fajnie. Ale do poniedzialku tylko 3 dni. Wytrzymasz [emoji5]

0d1yskjo72vqgv4p.png

mhsvvcqgy72d4kw0.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
A juz się cieszyłam ze zobacze moja fasolkę [emoji24] chciałam sie jeszcze dowiedzieć czy mogę współżyc... A tak lipa bo serio się boje. A ten mój biedak już 3 tyg bez hahah [emoji23]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
To moj biedak dwa tygodnie bez z jednym szybkim i delikatnym numerkiem w zeszlym tygodnium a tak to na ręcznym z nim jade żeby chłop jakoś wytrzymal :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

To moj biedak dwa tygodnie bez z jednym szybkim i delikatnym numerkiem w zeszlym tygodnium a tak to na ręcznym z nim jade żeby chłop jakoś wytrzymal :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Hahah ja dzisiaj poszłam na ręczny hahah [emoji23][emoji23][emoji23] bo taki biedny jest [emoji16]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny! [emoji4]
ale szalejecie....no nie ma możliwości....no nie ma....żeby nadrobić! Nie da rady! Ponad 60 stron na tel [emoji44]
Kurde aż Wam zazdroszczę że możecie tak na bieżąco między sobą wymieniać się zdaniami....
Kurde będę do tyłu ze wszystkim jak tylko wieczorami będę wchodzić [emoji17]
Jak ja to przeboleje....a jak Was poznam i kiedy....ehh

Ale pamiętam przy pierwszej ciąży....tego czasu było ojj było....
niestety teraz z 15miesiaczna córcia doszło trochę obowiązków nawet można powiedzieć mnóstwo....ale szczerze...tak kocham teraz ten stan, to życie....dzisiaj pół dnia na dworze i placu zabaw taka piękna pogoda...odkad jest z nami ona tworzymy taka prawdziwą pełną rodzinę....a jeszcze jak się ona powiększa to już w ogóle jestem przeszczęśliwa [emoji4]

Obecnie mieszkamy Niemczech, czy są tu jakieś mamusie z DE?[emoji4]
Szczerze....nie mogę się doczekać powrotu do Polski....no ale jeszcze parę lat musimy tu wytrzymać...
Odkąd córcia jest z nami inaczej czas mi tu leci....duzo szybciej, tym samym szybciej zbliża się powrót do utęsknienionej Polski, RODZINY....

Dzisiaj byliśmy na ostatnim szczepieniu z córka, dobrze że już się skończyły...mniej stresu
Nawet w dobrym humorze dzisiaj i bez gorączki...ale w nocy muszę mierzyć czy nie rośnie...

Dziewczyny jak z Waszym apetytem ? Kurde u mnie zaczyna się tak jak w poprzedniej ciąży zaczynam jeść tak często i takimi ilosciami że szok [emoji23] znowu M powie że jem 10x więcej od niego...
A tak poza tym na razie zero innych objawów [emoji4]

Obecnie: obowiązkowo Polsat i Przyjaciółki [emoji16][emoji173]
Serialowiczka trochę ze mnie...
Też lubicie oglądać seriale?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

@ObllannkaaaOoo ze spokojem poznasz :-) dzisiaj natrzepałyśmy sporo ale weekendy zwykle są spokojniejsze :-D

Co do apetytu to widzę że masz taki sam jak ja :-D ja co najpozniej po 2ch godzinach znowu głodna.

A co do seriali to zalezy. Raczej wolę te starsze typu Plebania,bardzo go lubiłam. Albo stare dobre Miodowe Lata :-) a z innych seriali yo ostatnio z córką Smerfy oglądam codziennie. Ściągnięte mam wszystkie odcinki to korzystamy :-) kurczę uwielbiam smerfy :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
Ale do czytania mi zafundowalyscie [emoji5]nie miałam czasu pozagladac wcześniej. Najpierw fura pierogów do zrobienia a później kochany mąż zabrał mnie do kina
Kochana nie jestes sama...[emoji6]
Ja jestem do tyłu i chyba tak codziennie będę....no mam tylko wieczory i to pewnie nie też codziennie chociaż będę się starała zawsze zajrzeć [emoji4]

Kino....jejku kiedy my w kinie nie byliśmy....zazdro! [emoji4]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry