reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

A twn mój od razy staje na wysokości zadania, z kamienną miną.... :-D

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ha ha to dobry jest :D :D niezłe z Was musza byc gagatki :D

reklama
Ha ha tez lubię sobie takie żarty z mojego robić jak właśnie jesteśmy gdzieś w publicznym miejscu a ja go dyskretnie pomacam a on biedny taki zawstydzony :D
To ja na początku ciąży się bałam czegokolwiek robić, a potem jak na USG zobaczyłam serduszko i ginekolog powiedziała, że nie ma przeciwskazań to się tak rozbrykałam, że hej :nerd::-p

To ja na początku ciąży się bałam czegokolwiek robić, a potem jak na USG zobaczyłam serduszko i ginekolog powiedziała, że nie ma przeciwskazań to się tak rozbrykałam, że hej :nerd::-p
Trzeba spbie poszaleć, a co tam. Nasz rekord z początku staran to chyba 5 razy w ciągu dnia. A młoda u swojego tatusia byla to trzeba bylo maraton zrobić

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Trzeba spbie poszaleć, a co tam. Nasz rekord z początku staran to chyba 5 razy w ciągu dnia. A młoda u swojego tatusia byla to trzeba bylo maraton zrobić

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png
Ja po pierwszym razie sprawdzałam papier czy nie plamień bo się trochę martwiłam. A, że było czysto to juz absolutnie nic nie jest w stanie mnie powstrzymać :-)

Ja po pierwszym razie sprawdzałam papier czy nie plamień bo się trochę martwiłam. A, że było czysto to juz absolutnie nic nie jest w stanie mnie powstrzymać :-)
My w zeszlym tygodniu pod koniec tylko raz i to baaaardzo delikatnie. Tez potem lecialam zeby sprawdzic na papier ale nic oprócz wiadomo czego nie wyciekało :p

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

@Nowaja16 ja też się nie mogę doczekać <3 mam tak wielką nadzieję że tym razem mi się uda :)
Czekają nas trzy wesela w przyszłym roku - w kwietniu - już będę kulką, pod koniec lipca i w połowie sierpnia i jeśli wszystko będzie w porządku nie mam zamiaru odpuszczać zabawy :) niech maluch się że ma imprezowych rodziców i bawi się z nami :) już nawet o tym myślałam że wezmę którąś mamę do hotelu i o pewnej h dam jej maluszka a zawsze będę miała go pod kontrolą i będę mogła zajrzeć :) nie chce się izolować od razu bo dziecko.. Zdrowe dziecko = szczęśliwa mama :) a co do karmienia to coś się wymyśli, mam sporo czasu [emoji14]

p19u3e3kxyx798rr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Jesli kp bedzue to zero %;), Ale no jesli ktos przypilnuje dzidzi to potanczyc bedzue milo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to brawo ja uważam ze stosunek jest bardzo ważny w związku, bez tego to nic dobrego nie wróży :D

Do góry