reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba tak nie jest. Wydaje mi się, że dzieci reagują na wzrost glukozy we krwi, chyba nie odczuwają smaków jeszcze ;) Chyba, że się mylę. A co do czosnku ja bardzo lubię, ale w ciąży mnie od początku odrzuca.

w57v9n73fe3ysoga.png
Czytałam, że już rozróżniają smaki, jakoś tak już od paru tygodni ;)
Od wielu rzeczy mnie odrzuciło w ciąży, dlatego ten czosnek tak mnie dziwi - zawsze lubiłam, ale nie miałam na niego aż takiej ochoty jak mam od niedawna.. A wychodzę mimo wszystko z założenia, że jak mam na coś ochotę, to znaczy, że z jakiegoś powodu...
Zwłaszcza, że głównie mam ochotę na różne warzywa i owoce, czasem cacao itd, generalnie zdrowe jedzenie, no i czosnek [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Problemy z sercem, z ciśnieniem, wada wzroku, po zabiegach np wady słuchu moja przyjaciółka nie mogła rodzic naturalnie przez to, dziecko nie jest ułożone główka w dol, kolejne cc, brak postępu przy naturalnym porodzie
Nie wiem co jeszcze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A wady wzroku to tylko jakieś poważniejsze? Bo ja jedynie mam w jednym oku i to małą bo szkło mam chyba 0,75 z cylindrem.

reklama
A wady wzroku to tylko jakieś poważniejsze? Bo ja jedynie mam w jednym oku i to małą bo szkło mam chyba 0,75 z cylindrem.

Hm nie wiem musiałabyś zapytać ja tez nosze okulary na każdym oku mam wadę nie oamietam ile ale nie kwalifikuje się do cc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry