reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale masz dobrze... Jak sie czujesz?Ja jeszcze nie zaczelam..
Stresuje mnie to picie ... Glodnaaaa jestem.

Z rana czułam mega głód bo jem śniadanie zawsze napiłam się w domu jeszcze wody ale od razu mi nie dobrze było

Ja piłam cytrynowa glukozę wypić dało się Ok
Po 15 min zaczęło mnie lekko mulić i spac mi się chce póki co nie jest mi nie dobrze ale czuje się taka lekko naćpana [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Onaszczesliwa - czytalam ,ze od hormonow moga powstac jakies tam gulki. Ja sama mam jedna kolo wejscia do pochwy. Zniknie.
Juz jestes w domu? Oszczedzaj sie.

No piłka cudna z córka nie miałam takiego brzucha szlam wszerz biodra brzuch a teraz tylko do przodu
Jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to biorę się za trzecie dziecko [emoji23]

Kiedyś wróżyli płeć z kształtu brzucha. Oczywiście to przesąd, ale u mnie też się sprawdza, bo z synem miałam ładna piłkę, a teraz taki rozlany na boki flak ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
A do cesarki kiedy się kwalifikuje?

Problemy z sercem, z ciśnieniem, wada wzroku, po zabiegach np wady słuchu moja przyjaciółka nie mogła rodzic naturalnie przez to, dziecko nie jest ułożone główka w dol, kolejne cc, brak postępu przy naturalnym porodzie
Nie wiem co jeszcze

Do góry