reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A do cesarki kiedy się kwalifikuje?
Tzn przy pierwszej ja wiedziałam, że będę miała bo miałam wskazania ortopedyczne. Ale zaczelo mi się samo. Przy drugim już mi się nie pytali chociaż teoretycznie można sn. Przy 3 już nie ma wyjścia tylko ona mnie szykuje niby na 3 lipca i niestety boję się, że znowu może być za późno bo w tym roku pełnia wypada 28 czerwca a moje dzieciaki zawsze w pełnię wychodzily hahaha

reklama
Już nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz :)
1523000436-51758633d28471d9-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.
Myśmy dostawali rzeczy uniwersalne, które zawsze się przydają - ręczniki, pościel, koc, itd, z pracy O dostaliśmy komplet sztućców, u mnie w pracy była zrzutka i dostałam kopertę (ale pracujemy w korpo, więc ludzi do zrzutki więcej itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png

Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.
Z innych rzeczy, które mi przychodzą do głowy, to jakieś filiżanki, dzbanek z zaparzaczem i takie tam, ale nie jestem obiektywna, bo za bardzo lubię herbatę [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Tzn przy pierwszej ja wiedziałam, że będę miała bo miałam wskazania ortopedyczne. Ale zaczelo mi się samo. Przy drugim już mi się nie pytali chociaż teoretycznie można sn. Przy 3 już nie ma wyjścia tylko ona mnie szykuje niby na 3 lipca i niestety boję się, że znowu może być za późno bo w tym roku pełnia wypada 28 czerwca a moje dzieciaki zawsze w pełnię wychodzily hahaha
Ooo to muszę zobaczyć kiedy w lipcu jest pełnia :D

Już nie wiem gdzie pisałam o tym warkoczu na noc ale tak wyglądają z tyłu włosy po całonocnym splątaniu ich w warkocz :)
1523000436-51758633d28471d9-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Pięknie wyglądają [emoji7]

Dzięki :D jestem z siebie dumna ale już bym najchętniej poszła do kibelka drugi raz a dopiero co byłam 40 min temu :p
Ola ale dzieki temu ze pijesz wiecej wypkukujesz te bakterie ktore wyszly ci w moczu. Tym samym nerki lepiej sie filtruja. I wskazane jest nie trzymanie moczu. Tzn jak sie chce to isc siku a nie trzymac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pewnie kwota nie będzie wysoka bo u mnie to składają się po 10zł tylko a w dziale mam 11 osób.

No jest :) Podobne w smaku do fervex itp :) Ja nie lubię, ale lepsze to niż taka całkiem słodka normalna ;)
To jakąś ładną pościel powinno dać się kupić, albo jakiś fajny koc, czy coś ładnego, co wam by pasowało do wnętrza

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry