reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Hm... a za jaka kwotę ??

Jakaś ładna pościel to się zawsze przydaje
Albo komplet obiadowy ja taki dostałam na 14 osób i na urodziny super się sprawdza wszsystkie talerz etapie same

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie kwota nie będzie wysoka bo u mnie to składają się po 10zł tylko a w dziale mam 11 osób.

O to takie są? Kurcze no ja tylko łyka wezne i rzuca mnie spruboje jak z córeczka popijać małe częste łyczki wody może dam radeee [emoji15]

w4sqgzu395zb6ngs.png
No jest :) Podobne w smaku do fervex itp :) Ja nie lubię, ale lepsze to niż taka całkiem słodka normalna ;)

reklama
Muszę iść jeszcze raz na morfologie... Krew w probówce skrzepła :/ tylko średnio mam miejsce żeby mi krew pobrali :/ jestem zła

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

A mam takie bardzo głupie pytanie.... [emoji15]
O zaczął się zastanawiać, i zaczęło mi się udzielać....

Zawsze myślałam, że nasze dzieciaki są bardziej aktywne, kopią itd po jedzeniu, które im smakuje.... Ale reagują też na "mniej komfortowe" sytuację, jasne światło, dotknięcie zimną ręką...
Więc... Może bardziej reagują, w sensie kopią po jedzeniu, które im nie smakuje, którego nie chcą? [emoji33]
Czasem trudno mi uwierzyć, że Hania lubi czosnek, ale mam na niego taką mega fazę (zwłaszcza od paru miesięcy...), oczywiście aż tyle nie jem, ale do pasty itd dokładam... I zawsze jak zjem coś z czosnkiem to Hania się uaktywnia....

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ha ha też już kiedyś nad tym myślałam czy to radość czy może raczej protest [emoji2]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Sieeeemaaaa... siedzę na glukozie już. Oszukali mnie :growl: akurat tu gdzie podjechałam zrobić wyniki nie ma glukozy cytrynowej... Kkkkkkkkk no..! Wypiłam ale mega mi średnio :baffled:

reklama
Też myślę, że to przez to... Jak się golimy podrazniamy meszki wlosowe...czasem zrobimy mikrootwarcie nawet i ropą podejdzie i troszke wygląda jak krosta (gulka) wielkości zielonego groszku pod skora... Samo schodzi

f2w39n7303c24ozn.png
Dzięki Justku[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry