reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Wogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
1522996602-e6153d446cd97f40-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ale ci pileczka urosla. Juz wieksza od cycochow. Super ze waga stoi !

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja duzo piję minimum 2 litry ale tak już spory czas mam że ciagle pić mi się chce

Ja mialam 1. Bo poza tym biore furagine ,żuravit,witamine c. Pamietaj tylko przed wypiciem wysikaj sie. I wypij przed spaniem. Pozniej nie popijajac juz,chodzi o to zeby jak najdluzej byl w ogranizmie i zeby go nie rozcieczac. Tak mi ginka mowila.

Tak zrobiłam, gin mi powiedział, że drugą mam przyjąć po 24 h.

Hey jak tam wizytowala któraś mamusia ?[emoji4]

w4sqgzu395zb6ngs.png
Ja miałam wczoraj wizytę :) Mały wychodzi na tydzień starszego i waży 1035g :)

Kurcze ale ci pileczka urosla. Juz wieksza od cycochow. Super ze waga stoi !

No piłka cudna z córka nie miałam takiego brzucha szlam wszerz biodra brzuch a teraz tylko do przodu
Jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to biorę się za trzecie dziecko [emoji23]

Tak zrobiłam, gin mi powiedział, że drugą mam przyjąć po 24 h.

Ja miałam wczoraj wizytę :) Mały wychodzi na tydzień starszego i waży 1035g :)
Wow super a ty juz po glukozie ? Bo mi właśnie dał i mam krew później 1h po wypiciu glukozy badanie a potem po 2h kolejne badanie i mam stresa bo kurde ciężko mi z ta glukoza [emoji53]

w4sqgzu395zb6ngs.png

No piłka cudna z córka nie miałam takiego brzucha szlam wszerz biodra brzuch a teraz tylko do przodu
Jak moj mąż mi zagwarantuje kolejnego syna to biorę się za trzecie dziecko [emoji23]

Jednak cos w tym jest ze chlopaki bardziej pileczki a dziewczynki rozlane brzuszki. Najwazniejsze ze zdrowo rosna. Ale powiem ci ze 3 fajna sprawa. [emoji4] [emoji12]

reklama
Potrzebuję pomocy, w pracy pytają co mi kupić na ślub a ja pustka w głowie, bo przecież wszystko mam i nie wiem co im powiedzieć, doradźcie coś, jakiś drobiazg.

Do góry