reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Coś odnośnie pozycji do spania? :D Zbyszek lubi świecić jajkami :D hahaha
1522958744-6df9cc50f583111b-aaaaaa.jpeg

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Hahaha, pies u moich rodzicow tez tak lubi[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Dziewczyny ja oszaleje chyba normalnie leżę i wyje [emoji24] tak się cieszyłam że wyszłam że szpitala , a teraz byłam się kąpać i przy myciu poczułam tam na dole taka bule z lewej strony na parę cm jakby przy wejściu do pochwy ale na boku macie pomysł co to może być ? Takie twarde to

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze ni, nie mam pojecia [emoji53] A kiedy madz wizyte?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja pierdziele nie mam pojęcia co to może być
Ale w szpitalu orzed wypisem wszystko ci sprawdzali i usg tez było Ok
A boli cię to??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie czułam już parę dni dyskomfort tam na dole ale lekarka powiedziała że może być od tych lekarstw no i dziś robił a USG i było wszystko ok , a teraz byłam się kąpać i takie bulsko mi wylazlo że centralnie przy myciu wyczulam bez jakiegoś extremalnego " szorowania "się. Staram się być silna , ale już powoli brak mi sił [emoji24]

No właśnie czułam już parę dni dyskomfort tam na dole ale lekarka powiedziała że może być od tych lekarstw no i dziś robił a USG i było wszystko ok , a teraz byłam się kąpać i takie bulsko mi wylazlo że centralnie przy myciu wyczulam bez jakiegoś extremalnego " szorowania "się. Staram się być silna , ale już powoli brak mi sił [emoji24]

Nie wiem co ci doradzić naprawdę [emoji58]

Szpital? Może jedz nie to sprawdza i uspokoją cię a w czw na wizycie już twoja lekarka cię poprowadzi
Lepiej zajechać i uspokoić się niż leżeć płakać i rozmyślać wiesz ze stres jest gorszy dla ciebie

Ja też już leżę jak taka baryłka i nic mi się nie chce a powinnam powoli zacząć coś pakować :o może jutro :D
1522954526-383afbf0d48bd04d-aaaaaa.jpeg
balonowo

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jaka pileczkaaaa :D
No właśnie odwrotnie. Drogi oddechowe się zapadają, dochodzi do mikro niedotlenienia i człowiek się wybudza, żeby złapać oddech. Na dłuższą metę to szkodliwe dla mózgu.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę się w takim razie wziąć za to jego chrapanie. Może w maju bo będzie dłużej. Ale znowu remont, zakupy. Na nic czasu nie ma.. dzięki za uświadomienie.
1522954984-0191c09d2e5325b2-aaaaaa.jpeg

Nigdy nie zrozumiem swijego psa i jego pozycji do spania [emoji23]

Hahaha :D szalony :D

Nie wiem co ci doradzić naprawdę [emoji58]

Szpital? Może jedz nie to sprawdza i uspokoją cię a w czw na wizycie już twoja lekarka cię poprowadzi
Lepiej zajechać i uspokoić się niż leżeć płakać i rozmyślać wiesz ze stres jest gorszy dla ciebie

Jutro rano spróbuje dostać się do mojej lekarki [emoji20] normalnie aż mi niedobrze . Kiedy wkoncu się to zmieni i będzie ok[emoji24] opadam z sił na prawdę coraz bardziej:/

reklama

Może ropien od golenia. Wrosl wlosek i zrobił torbiel.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry