reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@klaudiaa975 śliczne ubranka :)

My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755
Dziękuje :)
Kolejny kilogramek ❤️
Nie przejmuj się waga. Wszystko rosnie, po ciąży zgubisz moment , a tym bardziej , że po Tobie nie widać , że tyjesz :)

Zobacz załącznik 844742 Zobacz załącznik 844743 Zobacz załącznik 844744 Zobacz załącznik 844745 Zobacz załącznik 844746

Reszty nie robiłam, choc też śliczne , ale nie chce was zawalać zdjęciami :)
A to tylko dwie przesyłki.. zaszalalam trochę heh [emoji14] teraz tylko kupić komodę , prac i prasować. Ale też się zastanawiam, czy nie ułożyć w komodę tylko tych najmniejszych na pierwsze dwa miesiące ? Czy już wszytko normalnie poukładać. A później całość w komodzie tylko przewieść do mieszkania podczas wprowadzania się ?
Moim zdaniem tylko najmniejsze - przy małej i rąk będziesz regularnie prała/prasowała ;)
Ja mam większe rozmiary popakowane w worki, jak te najmniejsze zaczną się robić ciasne, to będę wyciągać kolejne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755

No piękna waga synusia gratulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję .. ale najważniejsze , że maluszek przeżył. I bardzo z nim źle ?

Gratuluję :**

A tam zła od razu :D jak Tobie smakowało to i dsieciaczkowi również :):)

A ja mało rzeczy widzę w sklepach nie różowych :D albo tylko takie moja uwagę przykuwają [emoji14]

Ciężko jest z facetami. Mój nigdy nie chodził do lekarzy , aż się zdziwiłam w tamtym roku jak sam poszedł na krew i do laryngologa.
Wie że jest z nim dobrze i w końcu nie słyszę. : Ja mam raka, mówię ci. Tak się źle czuje, ciągle się poce, ręce mi się trzęsą, umieeram .. boże. Faceci. Po 3ech latach zrobił badania i nie słyszę tych głupstw.
Oczywiście, że ciężko z wysłaniem faceta do lekarza, ale stąd moja propozycja - albo laboratorium i pobranie krwi, albo ściemnia udając zmęczenie...

A tak bardziej serio - O tak miał (takie chroniczne zmęczenie), i jak się okazało powodem były spore niego niedobory wit D - bardzo szybko zauważył różnicę, wystarczyło zacząć suplementować (a w naszym klimacie zwłaszcza po zimie o niedobór bardzo łatwo...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zobacz załącznik 844755
Super, że wszystko ok i synek rośnie [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A swoją wagą się aż tak nie przejmuj, po ciąży zrzucimy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry