reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Śliczne :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
@klaudiaa975 śliczne ubranka :)

My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755
Dziękuje :)
Kolejny kilogramek ❤️
Nie przejmuj się waga. Wszystko rosnie, po ciąży zgubisz moment , a tym bardziej , że po Tobie nie widać , że tyjesz :)

Zobacz załącznik 844742 Zobacz załącznik 844743 Zobacz załącznik 844744 Zobacz załącznik 844745 Zobacz załącznik 844746

Reszty nie robiłam, choc też śliczne , ale nie chce was zawalać zdjęciami :)
A to tylko dwie przesyłki.. zaszalalam trochę heh [emoji14] teraz tylko kupić komodę , prac i prasować. Ale też się zastanawiam, czy nie ułożyć w komodę tylko tych najmniejszych na pierwsze dwa miesiące ? Czy już wszytko normalnie poukładać. A później całość w komodzie tylko przewieść do mieszkania podczas wprowadzania się ?
Moim zdaniem tylko najmniejsze - przy małej i rąk będziesz regularnie prała/prasowała ;)
Ja mam większe rozmiary popakowane w worki, jak te najmniejsze zaczną się robić ciasne, to będę wyciągać kolejne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

My już po wizycie, wszystko ok, szyjka długa i zamknięta. Mały waży 1035g i wychodzi na tydzień starszy, matka go spasła, a ja w ciągu miesiąca znowu przytyłam 2,9 kg, masakra jakaś. Już mam na plusie równe 11 kg.
Zobacz załącznik 844755

No piękna waga synusia gratulacje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję .. ale najważniejsze , że maluszek przeżył. I bardzo z nim źle ?

Gratuluję :**

A tam zła od razu :D jak Tobie smakowało to i dsieciaczkowi również :):)

A ja mało rzeczy widzę w sklepach nie różowych :D albo tylko takie moja uwagę przykuwają [emoji14]

Ciężko jest z facetami. Mój nigdy nie chodził do lekarzy , aż się zdziwiłam w tamtym roku jak sam poszedł na krew i do laryngologa.
Wie że jest z nim dobrze i w końcu nie słyszę. : Ja mam raka, mówię ci. Tak się źle czuje, ciągle się poce, ręce mi się trzęsą, umieeram .. boże. Faceci. Po 3ech latach zrobił badania i nie słyszę tych głupstw.
Oczywiście, że ciężko z wysłaniem faceta do lekarza, ale stąd moja propozycja - albo laboratorium i pobranie krwi, albo ściemnia udając zmęczenie...

A tak bardziej serio - O tak miał (takie chroniczne zmęczenie), i jak się okazało powodem były spore niego niedobory wit D - bardzo szybko zauważył różnicę, wystarczyło zacząć suplementować (a w naszym klimacie zwłaszcza po zimie o niedobór bardzo łatwo...)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zobacz załącznik 844755
Super, że wszystko ok i synek rośnie [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A swoją wagą się aż tak nie przejmuj, po ciąży zrzucimy ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry