reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Faaajne, szkoda, że mam daleko :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jak będę się bardzo stresowała to pojadę mimo wszystko przed terminem. A jeśli dostanę boli to odrazu się zbieram i jadę. Tylko nie chciałabym rodzić u siebie w mieście i dlatego się obawiam , żeby dojechać itp :/ wiem , że pierwszy poród jest długi ale nie zawsze. A początkowe skurcze czasem są nie odczuwalne czasem
Spokojnie, zdążysz dojechać

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na h&m kupiłam taka
1522928398-c83d671d4f78ded2-aaaaaa.png
a w Tesco są piękne jeansowe ogrodniczki , ale akurat nie kupilam bo mam trzy od siostry

f2w39n7303c24ozn.png
Śliczna. Jak poprzychodza moje to też wstawię, pokaże. Bo resztę ciuszkow które kupiłam do tej pory mam w łóżku, nie chce dźwigać. :p
Spokojnie, po to jest położna, że będzie mówiła ci, co, jak i kiedy ;)

Idziesz do szkoły rodzenia? Polecam ;)
Może szpital, gdzie chcesz rodzić organizuje, wtedy naprawdę sporo się dowiesz, wyjasnią wszystkie watpliwosci, jak wygląda u nich, itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam nadzieję , że będzie jakaś spoko ta położna. A gdybym chciała żeby K lub mama byla przy porodzie to odrazu jak dojadę do szpitala to wchodzi ze mną ? Czy to trzeba wcześniej uzgodnić ?
I co ważne nie jest różowa [emoji16] nie żebym coś miała do różowego bo lubię, ale lubię też inne kolory [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ostatnio oglądałam z K ciuszki które już mamy i może jedna rzecz nie była różowa :D nawet nie zauważyłam , że tak kupuję :o trochę białych też jest, ale z różowym dodatkiem. No mała landryneczka będzie :D

W każdym związku prędzej czy później są kłótnie, ważne, żeby umieć się godzić, rozmawiać z sobą itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie :)

Śliczna. Jak poprzychodza moje to też wstawię, pokaże. Bo resztę ciuszkow które kupiłam do tej pory mam w łóżku, nie chce dźwigać. [emoji14]

Mam nadzieję , że będzie jakaś spoko ta położna. A gdybym chciała żeby K lub mama byla przy porodzie to odrazu jak dojadę do szpitala to wchodzi ze mną ? Czy to trzeba wcześniej uzgodnić ?

Ostatnio oglądałam z K ciuszki które już mamy i może jedna rzecz nie była różowa :D nawet nie zauważyłam , że tak kupuję :o trochę białych też jest, ale z różowym dodatkiem. No mała landryneczka będzie :D

Dokładnie :)
Ja kupiłam różne kolory [emoji16][emoji16] a właśnie przeglądałam wszystko co kupilam i mam też niebieskie body, siwe i seledynowe [emoji16] leginsiki też mam w różnych kolorach [emoji16] na pewno muszę kupić jeszcze jakiś sweterek, skarpetki, rajstopki, rękawiczki niedrapki, spiworek malutki bo mam już takie większe :) a tak to tylko jak coś mi szczególnie w oczy wpadnie .... No i koniecznie białe body bo nie mam a pasują do wszystkiego [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja kupiłam różne kolory [emoji16][emoji16] a właśnie przeglądałam wszystko co kupilam i mam też niebieskie body, siwe i seledynowe [emoji16] leginsiki też mam w różnych kolorach [emoji16] na pewno muszę kupić jeszcze jakiś sweterek, skarpetki, rajstopki, rękawiczki niedrapki, spiworek malutki bo mam już takie większe :) a tak to tylko jak coś mi szczególnie w oczy wpadnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja mam upatrzone białe, zolte, takie szare, zielone, z różowym tez, mietowe różne kolory

reklama
Ja mam upatrzone białe, zolte, takie szare, zielone, z różowym tez, mietowe różne kolory
Ja właśnie też muszę białe [emoji16] ciągle o nich zapominam... W h&m są piękne żółte... Zbankrutuje , ale walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze miesiąc bo staram się dużo nie wydawać w jeden miesiąc
1522929929-8964eaa966f72508-aaaaaa.png

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry