reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Faaajne, szkoda, że mam daleko :(

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jak będę się bardzo stresowała to pojadę mimo wszystko przed terminem. A jeśli dostanę boli to odrazu się zbieram i jadę. Tylko nie chciałabym rodzić u siebie w mieście i dlatego się obawiam , żeby dojechać itp :/ wiem , że pierwszy poród jest długi ale nie zawsze. A początkowe skurcze czasem są nie odczuwalne czasem
Spokojnie, zdążysz dojechać

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na h&m kupiłam taka
1522928398-c83d671d4f78ded2-aaaaaa.png
a w Tesco są piękne jeansowe ogrodniczki , ale akurat nie kupilam bo mam trzy od siostry

f2w39n7303c24ozn.png
Śliczna. Jak poprzychodza moje to też wstawię, pokaże. Bo resztę ciuszkow które kupiłam do tej pory mam w łóżku, nie chce dźwigać. :p
Spokojnie, po to jest położna, że będzie mówiła ci, co, jak i kiedy ;)

Idziesz do szkoły rodzenia? Polecam ;)
Może szpital, gdzie chcesz rodzić organizuje, wtedy naprawdę sporo się dowiesz, wyjasnią wszystkie watpliwosci, jak wygląda u nich, itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Mam nadzieję , że będzie jakaś spoko ta położna. A gdybym chciała żeby K lub mama byla przy porodzie to odrazu jak dojadę do szpitala to wchodzi ze mną ? Czy to trzeba wcześniej uzgodnić ?
I co ważne nie jest różowa [emoji16] nie żebym coś miała do różowego bo lubię, ale lubię też inne kolory [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ostatnio oglądałam z K ciuszki które już mamy i może jedna rzecz nie była różowa :D nawet nie zauważyłam , że tak kupuję :o trochę białych też jest, ale z różowym dodatkiem. No mała landryneczka będzie :D

W każdym związku prędzej czy później są kłótnie, ważne, żeby umieć się godzić, rozmawiać z sobą itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie :)

Śliczna. Jak poprzychodza moje to też wstawię, pokaże. Bo resztę ciuszkow które kupiłam do tej pory mam w łóżku, nie chce dźwigać. [emoji14]

Mam nadzieję , że będzie jakaś spoko ta położna. A gdybym chciała żeby K lub mama byla przy porodzie to odrazu jak dojadę do szpitala to wchodzi ze mną ? Czy to trzeba wcześniej uzgodnić ?

Ostatnio oglądałam z K ciuszki które już mamy i może jedna rzecz nie była różowa :D nawet nie zauważyłam , że tak kupuję :o trochę białych też jest, ale z różowym dodatkiem. No mała landryneczka będzie :D

Dokładnie :)
Ja kupiłam różne kolory [emoji16][emoji16] a właśnie przeglądałam wszystko co kupilam i mam też niebieskie body, siwe i seledynowe [emoji16] leginsiki też mam w różnych kolorach [emoji16] na pewno muszę kupić jeszcze jakiś sweterek, skarpetki, rajstopki, rękawiczki niedrapki, spiworek malutki bo mam już takie większe :) a tak to tylko jak coś mi szczególnie w oczy wpadnie .... No i koniecznie białe body bo nie mam a pasują do wszystkiego [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Ja kupiłam różne kolory [emoji16][emoji16] a właśnie przeglądałam wszystko co kupilam i mam też niebieskie body, siwe i seledynowe [emoji16] leginsiki też mam w różnych kolorach [emoji16] na pewno muszę kupić jeszcze jakiś sweterek, skarpetki, rajstopki, rękawiczki niedrapki, spiworek malutki bo mam już takie większe :) a tak to tylko jak coś mi szczególnie w oczy wpadnie [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Ja mam upatrzone białe, zolte, takie szare, zielone, z różowym tez, mietowe różne kolory

reklama
Ja mam upatrzone białe, zolte, takie szare, zielone, z różowym tez, mietowe różne kolory
Ja właśnie też muszę białe [emoji16] ciągle o nich zapominam... W h&m są piękne żółte... Zbankrutuje , ale walczę ze sobą żeby poczekać jeszcze miesiąc bo staram się dużo nie wydawać w jeden miesiąc
1522929929-8964eaa966f72508-aaaaaa.png

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry