reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Gdzie ? Ja nigdzie sukienek nie mogę znaleźć jeszcze :/
Ta jest akurat z SH. Byłam poszukać jakichś luźniejszych bluzek dla siebie i mi się tak rzuciła w oczy. Po sklepach jeszcze nie chodziłam, czekam na przelew z zusu i się wybiorę.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Oj 25 tydzień i 6 dzień pomyliłam tam xd właśnie się nad tym zastanawiam tylko nie wiem czy będę miała kiedy bo w poniedziałek echo serca płodu w warszawie a środę wizyta u mojego gin a piątek wizyta u kardiologa a później już szpital ale może uda mi się wcisnąć mój lekarz tez mówił ze to mała różnica i wszystko jest prawidłowo ale już po tych przejściach swiruje.
Gratuluję powrotu do domku kochana :*
Wiem wiem rozumie a to już blisko do wizyty masz [emoji8] żebyś się nie zdziwiła jak teraz młoda nadgonila i będzie o tydzień wieksza bo te nasze dzieciątka mają takie skokowe te wzrosty teraz na pewno wszystko jest Oki lekarz wie co przeszlas jakby niedaj Bóg coś go niepokojilo to z pewnością by Ci powiedział i podjął jakieś dalsze kroki[emoji8]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Myślimy o ślubie w przyszłym roku :)
Musze się zastanowić , nad sala , sukienka. Ale patrząc na Ole. Jak szybko wszystko ogarnęli to mniej się stresuje :)
Nam ogarnianie zajęło w sumie kilka miesięcy, pomijając rezerwację sali i zamówienie sukienki (szyłam na wymiar, i były terminy), to w sumie ok parę miesięcy, a robiliśmy wesele na 60 osób, ze skomplikowaną logistyką, wszystko sami (łącznie z pieczeniem ciasteczek z wróżbą czy pudełeczkami dla gości, zaproszenia robiłam sama itd), więc spokojnie da się ogarnąć ;)
Najwięcej co zajmuje, to sala (jak się chce konkretną, w konkretnym terminie, i to jakaś "chodliwą", to trzeba zarezerwować wcześniej), rezerwacja terminu w kościele (też dobrze zarezerwować wcześniej), zespół (jak ma być, i jakiś upatrzony, to też dobrze zarezerwować), nauki przedmałżeńskie, ewentualnie jakąś papierkologia, itd.
Najlepiej wtedy spisać sobie, co trzeba zrobić, porezerwować terminy, i potem jest kilka miesięcy spokoju ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moje kochane idę do doooomu nananananana szyjka 3.47 [emoji123] [emoji123] [emoji123]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Super :*:*:* ❤️❤️ żeby już było tylko lepiej :)
Moim zdaniem możesz mieć normalną białą, tylko nie taką mega strojną ;)
Ewentualnie, jeśli przyjęcie ma być na dworze, to może coś krótszego? Byłoby wygodniej, trochę swobodniej itd [emoji6]

Co do firmy, to jeśli kiedyś postanowię otworzyć, to nazwę już mam [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Już nad tym myślałaś ? :) Chętnie kiedyś odwiedzę , jak już będziesz Panią szefową :)
Co do teściowej - dokładnie...
A jeśli chodzi i waszą małą - to będziesz musiała trochę przejąć obie role, i być tą dobrą, rozpieszczającą, i tą "złą", która czasem wymaga itd. Da się, ale jest trudniej...
Niestety K zbyt długo nie będzie, więc sama będziesz musiała i na bieżąco rozpieszczać i konsekwentnie wychowywać..

0d1yrjjgtd95fou3.png
Wiem. Będę się starała być najlepszą mama ❤️❤️będę rozpieszczac ale też wychowywać tak jak powinnam. :)
A K będzie mi w tym pomagał, mimo , że często go nie będzie przy nas ..

reklama
Do góry