Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
No ja niewiem właśnie co to ma być [emoji23]Ale sobie wredote wychodowalas [emoji23][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja niewiem właśnie co to ma być [emoji23]Ale sobie wredote wychodowalas [emoji23][emoji16][emoji16]
Z miesiąc pewnie[emoji13]Super [emoji16][emoji16][emoji16] ciekawe za ile dzieciatka będą miały kolejny kg więcej [emoji16]
SuperJa już w domku. Michaś wazy równy 1 kg [emoji3] zdrowo rosnie a ja 3 kg na plusie[emoji13][emoji13] lacznie 6 wiec nie jest zle. Teraz juz wizyta co 3 tyg
Pokazuj[emoji2]Zobacz załącznik 844687
Pierwsze paczki przyszły jeszcze 4 aaa. Odpakowujemy
Niewiele [emoji16] pierwszy kg przybierały przez 6/7mcy heheZ miesiąc pewnie[emoji13]
Noo a teraz maja 3 miesiące żeby przybrać resztę[emoji13]Niewiele [emoji16] pierwszy kg przybierały przez 6/7mcy hehe
@klaudiaa975 trzyma nas w niepewnościPokazuj[emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja uwielbiam takie sweterki / bluzy z pepco dla dzieci, są gatunkowo fajne i nic się z nimi nie dziejeOglądam gazetke z pepco i od jutra
Przed wypiciem glukozy pobierają krew do badań więc bez problemu zrobią morfologie itp.Hej Mamuśki powodzenia na badaniach i wizytach,ja Was trochę narobiłam w końcu i mam pytanie- czy jak robicie glukoze,to przy okazji można zrobić morfologie itp.,czy muszę dodatkowo przyjeżdżać do labu?Mnie to czeka w przyszłym tygodniu,bo wizyta 18 kwietnia