reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale sobie wredote wychodowalas [emoji23][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No ja niewiem właśnie co to ma być [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oglądam gazetke z pepco :) i od jutra
1522931503-b9e5dd2d08411567-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Ja uwielbiam takie sweterki / bluzy z pepco dla dzieci, są gatunkowo fajne i nic się z nimi nie dzieje :)

Spałam godzinkę teraz ;) jakoś mnie zmogło [emoji14] teraz szybko zrobię zupkę jakąś i jadę na rzęski :)

Gratuluję udanych wizyt mamusie i kolejnych przyrostów wagi maluszków :) rosną nam jak na drożdżach :) a mój Maksiu w końcu przeniósł nóżki [emoji14]

p19u3e3kmd4swl0j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Hej Mamuśki:) powodzenia na badaniach i wizytach,ja Was trochę narobiłam w końcu i mam pytanie- czy jak robicie glukoze,to przy okazji można zrobić morfologie itp.,czy muszę dodatkowo przyjeżdżać do labu?Mnie to czeka w przyszłym tygodniu,bo wizyta 18 kwietnia;)
Przed wypiciem glukozy pobierają krew do badań więc bez problemu zrobią morfologie itp.

Do góry