reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To ja już po. Dzisiaj skonczony 25 tydzień. Kość udową odpowiada 24+1, glowka 24 tydz czyli tak jak powinno być. Waga 930g. No i ja przytyłam 5 kg:/
Zdrowy dzidziuś :) 5kg ogólnie??

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Dziewczyny, które dostajecie pieniądze za L4 z ZUS. Czy oni mają jakieś terminy do wypłat? W styczniu dostałam pieniądze ostatniego, w lutym też. Teraz czekałam na przelew ostatniego marca, a tu już 4 kwiecień i nic :( Jestem mega wkurzona, moje zobowiązania nie będą czekać :( Jutro się do nich przejadę, ale może orientujecie się jak to jest?

w57v9n73fe3ysoga.png
Mi ZUS płaci kilka dni po skończonym l4. Ogólnie oni mają czas 30 dni od końca l4 na wypłatę.

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry