reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jezu Aga zjadłam trzy kanapki a teraz mam ochotę na tego wege burgera [emoji2][emoji2] co ta glukoza ze mną zrobiła [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
Ja po glukozie najpierw zjadłam od razu opakowanie pomidorów koktajlowych, a potem dużo ostrego [emoji6]
A te wegeburgery to akurat najszybsze jakie są - przygotowanie to ok 10 minut, tyle, co odsączenie i zblendowanie zawartości puszki plus doprawienie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
U nas po wizycie ok. Mała przekroczyla kilogram, jest z usg tydzień starsza, czyli tak jak od poczatku. Szyjka dalej trzyma na 2,4 cm, ale lekarka mówi, ze po prostu to mój urok i tyle. Na moje ranne slabosci zalecila mocną kawę, lub szklanke pepsi. I wizyta 27 kwietnia, więc pewnie przeleci szybko :) pytalam sie tez o moje bóle brzucha, bo mam dosc mocne ciągnięcia przy chodzeniu, czy staniu, ale moja Pani doktor mówi, ze przy kazdej ciąży mięśnie macicy są słabsze i wszystko mocniej boli.

U nas po wizycie ok. Mała przekroczyla kilogram, jest z usg tydzień starsza, czyli tak jak od poczatku. Szyjka dalej trzyma na 2,4 cm, ale lekarka mówi, ze po prostu to mój urok i tyle. Na moje ranne slabosci zalecila mocną kawę, lub szklanke pepsi. I wizyta 27 kwietnia, więc pewnie przeleci szybko :) pytalam sie tez o moje bóle brzucha, bo mam dosc mocne ciągnięcia przy chodzeniu, czy staniu, ale moja Pani doktor mówi, ze przy kazdej ciąży mięśnie macicy są słabsze i wszystko mocniej boli.
Gratulacje :) To mamy drugiego maluszka z wagą powyżej 1kg :) Ciekawe czy mój jutro dołączy do tego grona :D

Powiedzcie proszę jak myślicie, czy maluszek na fotce (zapożyczonej z fb) ma półśpiochy i tylko kaftanik czy myślicie, że pod spodem też body?

Załączniki

• 29496376_10155019643805882_8312419352701772148_n.jpg
    29496376_10155019643805882_8312419352701772148_n.jpg
    56,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry