reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U nas po wizycie ok. Mała przekroczyla kilogram, jest z usg tydzień starsza, czyli tak jak od poczatku. Szyjka dalej trzyma na 2,4 cm, ale lekarka mówi, ze po prostu to mój urok i tyle. Na moje ranne slabosci zalecila mocną kawę, lub szklanke pepsi. I wizyta 27 kwietnia, więc pewnie przeleci szybko :) pytalam sie tez o moje bóle brzucha, bo mam dosc mocne ciągnięcia przy chodzeniu, czy staniu, ale moja Pani doktor mówi, ze przy kazdej ciąży mięśnie macicy są słabsze i wszystko mocniej boli.
Super gratuluje wizyty i mała juz duża <3

reklama
Myślę, że body też ma [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?

Czyli jakbym zaopatrzyła się w kaftaniki (aktualnie nie mam ani jednego) to lepiej zakładać body pod spód? czy może też chodzić w ciepłe dni w samym kaftaniku i półśpiochach?
Z tym "chodzić" to pewne nadużycie [emoji23]

A nie lepiej body i półśpiochy?
Albo w upał same body? [emoji6]
Body mniej się marszczy na plecach, nie podnosi się itd

0d1yrjjgtd95fou3.png

Z tym "chodzić" to pewne nadużycie [emoji23]

A nie lepiej body i półśpiochy?
Albo w upał same body? [emoji6]
Body mniej się marszczy na plecach, nie podnosi się itd

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie no wiadomo, lekko przesadziłam z tych chodzeniem :D Właśnie mamy pokupowane prawie same body tylko akurat rzuciło mi się w oczy to zdjęcie dlatego zapytałam :) Liczę, że lato będzie ładne i ciepłe i Mały będzie śmigał w samym body ewentualnie jakiś kocyk.

reklama
Do góry