Nowaja16
Fanka BB :)
Dokładnie oby tylko te ostatnie tygodnie zlecialy spokojnie i bez komplikacji to najważniejszeCudownie, ależ ten czas leci, dopiero co dowiedziałyśmy się o ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie oby tylko te ostatnie tygodnie zlecialy spokojnie i bez komplikacji to najważniejszeCudownie, ależ ten czas leci, dopiero co dowiedziałyśmy się o ciąży.
Hahaha ciekawe jaki nasz będzie czy rozmownis po mamusi czy zamknięty w sobie po tatusiu[emoji1]Ja tak miałam w 1 ciąży, że mój pracował od rana do wieczora. Teraz pracuje zmianowo, a po za tym teraz mam gadułę, co najpóźniej o 13:30 wraca ze szkoły i aż czasem mam dosyć rozmów
A tu nawet są to wyboru obiady patrz zrobię zdjęcie listyWłaśnie wiem już zapowiedziałam mamie i mężowi ze codziennie mają mi dostarczac domowe obiadki bo tych pomyji nawet nie przelkne
Zblendować puszkę ciecierzycy [emoji23]Mmmmmmm wygląda cudnie, jak zrobić takie kotlety?
U nas to tata nawija jak katarynka, ja teraz raczej mało. A młody po tacieHahaha ciekawe jaki nasz będzie czy rozmownis po mamusi czy zamknięty w sobie po tatusiu[emoji1]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki :*Zblendować puszkę ciecierzycy [emoji23]
Do tego trochę czosnku, przypraw, ziół, i pół małej cebuli (bo lubię [emoji6]), nie musi być jakoś super dokładnie zblendowane, do tego pół puszki kukurydzy i lekko zblendować całość - jak za miękkie to trochę mąki - da się formować kotleciki, następnie otoczyć je w czymkolwiek (bułka tarta, kasza manna, otręby, zmielone płatki owsiane - co lubisz) i na patelnię
Jak wpiszesz w google wegeburgery z ciecierzycy z kukurydzą, to będzie też kilka alternatywnych wersji
Chyba dzisiaj zrobię do kanapek "na drogę" - tyle czasu będę poza domem (szkoła rodzenia, a potem jadę odebrać adapter do pasów), że muszę mieć co zjeść po drodze [emoji23]
Jezu Aga zjadłam trzy kanapki a teraz mam ochotę na tego wege burgera [emoji2][emoji2] co ta glukoza ze mną zrobiła [emoji2]A do mnie nie chciałaś, no wiesz... [emoji20]
Wegeburger z ciecierzycy, sos czosnkowy z kaszy jaglanej itd [emoji6]
[emoji16]Za to Twoje jedzenie to tak wygląda, że jak wstawiasz jakieś zdjęcie to od razu bym zjadła [emoji5] nie ważne że nie jestem wege[emoji5]
Taaa, zdjęcie telefonem na szybko [emoji23]Mam to samo, wszystko wygląda jakby miało profesjonalną sesję
Załatwione!!!!Haha czaruj czaruj obyśmy na długo jeszcze w 2 pakach zostały i naszym kruszynkom już nic nie groziło [emoji173] [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom