reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tak miałam w 1 ciąży, że mój pracował od rana do wieczora. Teraz pracuje zmianowo, a po za tym teraz mam gadułę, co najpóźniej o 13:30 wraca ze szkoły i aż czasem mam dosyć rozmów ;)

w57v9n73fe3ysoga.png
Hahaha ciekawe jaki nasz będzie czy rozmownis po mamusi czy zamknięty w sobie po tatusiu[emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmmmmm wygląda cudnie, jak zrobić takie kotlety?
Zblendować puszkę ciecierzycy [emoji23]
Do tego trochę czosnku, przypraw, ziół, i pół małej cebuli (bo lubię [emoji6]), nie musi być jakoś super dokładnie zblendowane, do tego pół puszki kukurydzy i lekko zblendować całość - jak za miękkie to trochę mąki - da się formować kotleciki, następnie otoczyć je w czymkolwiek (bułka tarta, kasza manna, otręby, zmielone płatki owsiane - co lubisz) i na patelnię ;)

Jak wpiszesz w google wegeburgery z ciecierzycy z kukurydzą, to będzie też kilka alternatywnych wersji ;)

Chyba dzisiaj zrobię do kanapek "na drogę" - tyle czasu będę poza domem (szkoła rodzenia, a potem jadę odebrać adapter do pasów), że muszę mieć co zjeść po drodze [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Zblendować puszkę ciecierzycy [emoji23]
Do tego trochę czosnku, przypraw, ziół, i pół małej cebuli (bo lubię [emoji6]), nie musi być jakoś super dokładnie zblendowane, do tego pół puszki kukurydzy i lekko zblendować całość - jak za miękkie to trochę mąki - da się formować kotleciki, następnie otoczyć je w czymkolwiek (bułka tarta, kasza manna, otręby, zmielone płatki owsiane - co lubisz) i na patelnię ;)

Jak wpiszesz w google wegeburgery z ciecierzycy z kukurydzą, to będzie też kilka alternatywnych wersji ;)

Chyba dzisiaj zrobię do kanapek "na drogę" - tyle czasu będę poza domem (szkoła rodzenia, a potem jadę odebrać adapter do pasów), że muszę mieć co zjeść po drodze [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dzięki :*

Za to Twoje jedzenie to tak wygląda, że jak wstawiasz jakieś zdjęcie to od razu bym zjadła [emoji5] nie ważne że nie jestem wege[emoji5]
[emoji16]
Dobre jedzenie ma być po prostu dobre [emoji6]
To nie chodzi o to, żeby np pasta z fasoli coś udawała, itd, ale o to, żeby sama w sobie była smaczna [emoji39]
Pasztety często robię na imprezy, i miesożercy też się nimi zajadają - nie dlatego, że podrabia mięsny pasztet, jest inny, ale też im smakuje [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Do góry