Ja mieszkałam na wyspach 2 lata i bardziej mi tamten klimat służył. Zimą nie bylo tak zimno jak u nas, a latem było przyjemnie bo nie było takich okropnych upałów.Co prawda na wyspie byłam tylko 2 razy i to tylko w Londynie, ale się wypowiem. Byłam tam w lutym i listopadzie i tak słonce prażyło że szok. Chodzilismy bez płaszczy i wgl. Ludzi pełno w parkach i właśnie gadalismy z lokalnymi mieszkańcami i mówi że to się zdarza tak rzadko że prawie nigdy Dlatego tyle ludzi wyszło na ulicę żeby łapać słońce bo nie wiadomo kiedy kolejna okazja sie trafi
reklama
olaaa7
Fanka BB :)
No pewnie tak, ja to będę szczęśliwa jak będę mogła w końcu wychodzić do ogródka, gotować obiady i spokojnie posprzątać, poprać wyprawkę itp Póki co to mama gotuje obiady prawie codziennie, my przyjeżdżamy z pracy na gotowe i powiem Ci, że brakuje mi takich normalnych czynnościZobaczysz jak będziesz na l4 , czas w domu zupełnie inaczej plynie mi np bardzo się ciągnie chociaż Ty nawet bez pracy możesz być spokojnie na wysokich obrotach więc pewnie też inaczej [emoji4]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Onaszczesliwa2018
No zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalonaSuper obiady ja będę za półtorej tygodniu na patologii to zobaczysz co będę dostawać juz się tego boje xd
olaaa7
Cudownie, ależ ten czas leci, dopiero co dowiedziałyśmy się o ciąży.A tak w ogóle to za 9/10 tygodni będę miała już przy sobie moja córeczkę <3
kinga30
Całkiem apetycznie wygladaja te Twoje obiadyObiady tutaj wyglądają mniej więcej tak [emoji1]
Margana
A ja dzis za zakupy dostalam misia breloczek tego mikolajkowego[emoji3] I jeszcze rabatu 30zl[emoji3]Dostałam promocję na kartę Rossnę na powitanie, olejek na rozstępy Babydream mogę wziąć za 1gr przy zakupach bez względu na wysokość tych zakupów
Wyszłam sobie do sklepu, pogoda boska, byłam w samym polarku i jest tak pięknie, że najchętniej to wcale bym nie wracała
Aniołek[*] 8.08.2017
Onaszczesliwa2018
No na prawdę na jedzonko nie mam co narzekać [emoji4] jest tego sporo czasami nawet niedam rady całej porcji zjeśćOoo no jak dla mnie to fajne te obiady, zjadłabym
Ja tak miałam w 1 ciąży, że mój pracował od rana do wieczora. Teraz pracuje zmianowo, a po za tym teraz mam gadułę, co najpóźniej o 13:30 wraca ze szkoły i aż czasem mam dosyć rozmówZnam ten ból mój wcześniej chodził na zmiany a teraz chodzi od rana do wieczora [emoji33] jebc a za przeproszeniem w domu można dostać jak nie ma nawet się do kogo buzi otworzyc[emoji3] tzn pogadać można nawet z samym sobą czy do brzuszka tylko żadnej odpowiedzi [emoji3]
reklama
Nowaja16
Właśnie wiem już zapowiedziałam mamie i mężowi ze codziennie mają mi dostarczac domowe obiadki bo tych pomyji nawet nie przelkneNo zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalona
Podziel się: