reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Co prawda na wyspie byłam tylko 2 razy i to tylko w Londynie, ale się wypowiem. Byłam tam w lutym i listopadzie i tak słonce prażyło że szok. Chodzilismy bez płaszczy i wgl. Ludzi pełno w parkach i właśnie gadalismy z lokalnymi mieszkańcami i mówi że to się zdarza tak rzadko że prawie nigdy :D Dlatego tyle ludzi wyszło na ulicę żeby łapać słońce bo nie wiadomo kiedy kolejna okazja sie trafi :)
Ja mieszkałam na wyspach 2 lata i bardziej mi tamten klimat służył. Zimą nie bylo tak zimno jak u nas, a latem było przyjemnie bo nie było takich okropnych upałów.

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Zobaczysz jak będziesz na l4 , czas w domu zupełnie inaczej plynie mi np bardzo się ciągnie chociaż Ty nawet bez pracy możesz być spokojnie na wysokich obrotach więc pewnie też inaczej [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie tak, ja to będę szczęśliwa jak będę mogła w końcu wychodzić do ogródka, gotować obiady i spokojnie posprzątać, poprać wyprawkę itp :) Póki co to mama gotuje obiady prawie codziennie, my przyjeżdżamy z pracy na gotowe i powiem Ci, że brakuje mi takich normalnych czynności :)

Dostałam promocję na kartę Rossnę na powitanie, olejek na rozstępy Babydream mogę wziąć za 1gr przy zakupach bez względu na wysokość tych zakupów :)
Wyszłam sobie do sklepu, pogoda boska, byłam w samym polarku i jest tak pięknie, że najchętniej to wcale bym nie wracała :D
A ja dzis za zakupy dostalam misia breloczek tego mikolajkowego[emoji3] I jeszcze rabatu 30zl[emoji3]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Znam ten ból mój wcześniej chodził na zmiany a teraz chodzi od rana do wieczora [emoji33] jebc a za przeproszeniem w domu można dostać jak nie ma nawet się do kogo buzi otworzyc[emoji3] tzn pogadać można nawet z samym sobą czy do brzuszka tylko żadnej odpowiedzi [emoji3]

Ja tak miałam w 1 ciąży, że mój pracował od rana do wieczora. Teraz pracuje zmianowo, a po za tym teraz mam gadułę, co najpóźniej o 13:30 wraca ze szkoły i aż czasem mam dosyć rozmów ;)

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
No zaopatrz się dobrze bo w pl to katastrofa jak ktoś diety potrzebuje to nic tylko do szpitala i waga leci jak szalona

Właśnie wiem już zapowiedziałam mamie i mężowi ze codziennie mają mi dostarczac domowe obiadki bo tych pomyji nawet nie przelkne :D

Do góry