reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kinia bardzo dobrze ujelas[emoji23] mały w brzuszku A ja już się zastanawiam jak długie spacery itd żeby mu nie zaszkodzić to chyba takie moje zboczenie[emoji39]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja też to mam, z czasem im dzieciaki starsze to jest trochę lepiej ale i tak to jest☺️ dlatego lubię przeczytać co Taycia napiszę, bo ona ma taki fajny optymizm w wielu sprawach ☺️

reklama
Znam ten ból mój wcześniej chodził na zmiany a teraz chodzi od rana do wieczora [emoji33] jebc a za przeproszeniem w domu można dostać jak nie ma nawet się do kogo buzi otworzyc[emoji3] tzn pogadać można nawet z samym sobą czy do brzuszka tylko żadnej odpowiedzi [emoji3]

Ewentualnie jak rasowa wiedźma pogadam do szklanej kuli[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ł sie mocno wziął za siebie i je razem ze mną wege obiadki itp :) Czasami sobie zrobi owsiankę na jogurcie naturalnym albo jajko na miękko (jaja od babci) ale ogólnie odżywia się razem ze mna zdrowo i sobie chwali. Chociaz ostatnio w pracy się urwał na lunch z kolegą, ale wziął sałatkę. Mięso odrzucił całkowicie, ze względu na cholesterol no i nie ukrywam, że trochę poczytałam na ten temat do miesa nie wrócimy chyba nigdy. No chyba że jak Nas mocno najdzie ale to tylko kawałek i koniecznie z wiadomego źródła. :)
Czyli mniej więcej jak my...
Problem jest w teściach, bo oni niereformowalni w ogóle (zwłaszcza teściowa... Wolałabym nic nie jeść, niż być na jej wyżywieniu...), a niestety O czasem tam je jak jest na budowie, ale to już niedługo, do czasu przeprowadzki....
W każdym razie od czasu zmiany diety czuję się dużo lepiej :D
Jedyne co jem, to w ciąży czasem jajka (ale tylko z wiadomo źródła - mieszkam na wsi, można tu kupić z gospodarstwa), a w górach oscypki (zwłaszcza biegając po górach..)
I tak od lat [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hej dziewczyny :) 40 stron miałam do nadrobienia ale przeczytałam wszystkie :)
U mnie wizyta za tydzień i wiem ze juz przytyłam 3kg ważyłam ostatnio 49 a teraz już 52 nie zauważyłam obrzęków wiec to chyba moje jedzenie przez święta ciekawe czy gin zwroci mi uwagę.. ja malutka czuje bardzo mocno i wyraźnie czasem aż boli i to juz nie są takie koniaku tylko solidne rozpychanie się aż się dziwię ze tak mocno jak czuje jak tydzień temu na usg ważyła 783 gram ale wiem ze ma długie nogi po tatusiu to chyba dlatego :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :*

Co prawda na wyspie byłam tylko 2 razy i to tylko w Londynie, ale się wypowiem. Byłam tam w lutym i listopadzie i tak słonce prażyło że szok. Chodzilismy bez płaszczy i wgl. Ludzi pełno w parkach i właśnie gadalismy z lokalnymi mieszkańcami i mówi że to się zdarza tak rzadko że prawie nigdy :D Dlatego tyle ludzi wyszło na ulicę żeby łapać słońce bo nie wiadomo kiedy kolejna okazja sie trafi :)

U mnie jeszcze gorsza pogoda,bo Irlandia jeszcze mocniej wysunieta na zachod,a moje miasto lezy nad samym Oceanem Atlantyckim I pada 300 dni do roku, wiec chyba wszyscy mieszkancy Wysp sa tak zdesperowani, ze jak swieci slonce to krotki rekawek I jazda, to nic, ze 10'C :D
Jak przyjezdzamy do Polski na wiosne czy jesien to nam zawsze goraco, ze tesciowa sie za glowe lapie, ze umrzemy z zimna, a my po prostu przyzwyczajeni do chlodniejszej I wilgotniejszej aury.

Ewentualnie jak rasowa wiedźma pogadam do szklanej kuli[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Haha czaruj czaruj obyśmy na długo jeszcze w 2 pakach zostały i naszym kruszynkom już nic nie groziło [emoji173] [emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry