reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mojemu M wczoraj zamarzyło się takie [emoji14]
Link do: Łóżko ogrodowe 2x2 metalowe 250 kg
Piękne to jest i mega wygodne zanim wyjechaliśmy do DE to chcieliśmy kupić na podwórko ale po powrocie a może nawet na następne lato sobie sprawimy żeby można było z malutkim na podwórku lezec jak będziemy na urlopie [emoji4] bo teraz na taras już nam niewyjdzie nic oprócz wózka bo mamy meble takie do siedzenia grilla i zawsze susze pranie A i zapomniałam parasol jeszcze musimy kupić taki duży żeby cień był [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Oby nie przegrzewac tylko. Nie badz taka surowa :biggrin2::happy2::laugh2: daj dzieciom nacieszyc sie slonkiem :D

Trzymam kciuki za twoja wizyte wieczorkiem.

Peszek - ja mam czesto bole brzucha wlasnie z lewej strony. Czasami moze mnie bolec (taki tepy bol) caly dzien. Nie sadze zeby to mialo zwiazek z jelitami - chyba bardziej, ze dzidzia naciska na jakis nerw I boli chociaz do konca nie wiem sama, ale miewam te bole co kilka dni.

Milego dnia
To nie surowość, to czasami ta uciazliwa ostroznosc hahahaha

@oliwka_11 przykro mi z powodu zbyt dużego cukru. Ale dietą to naprawisz, bedzie ok :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki reszty slodkich dziewczyn :)

Ja po śniadaniu, zaraz się biorę za wegański sernik jaglany (pycha!) a na obiad robię wege burgery i do tego pieczone frytki. Rozkręciłam sie z wege kuchnią na dobre i na nowo to pokochałam. Mimo, że to raptem parę dni, to już czuję róznicę w samopoczuciu, czuje lekkość no i zwierzęta cały czas mi dziekują :D
Wybieramy się potem na spacer na starówkę, żeby skorzystac z pięknej pogody. Miłego dnia! :)
Haha kochane zwierzeta[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji23] [emoji123] mogę wpaść na obiad?[emoji3]

Helou!

My jeszcze na wakacjach chociaż dzisiaj pogoda gorsza, narazie pada. Fajnie tak się oderwać i odpocząć...

Najważniejsze wyrażenie jakie jest mi ti potrzebne: „sono piena”= jestem pełna [emoji23] nafaszerowaliby mnie chętnie jak indyka na święto dziękczynienia[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha dobre [emoji23]

Pokazałam mojemu wczoraj Twój filmik to był w szoku, że tak widać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Sama byłam w szoku, że tak mocno może kopać :D a najcudowniejsza była tego wieczoru na sam koniec ta piętka, którą czułam ręką [emoji173] Ale dziś już tak nie kopie :( Wczoraj było go czuć nawet w ciągu dnia a dziś tylko odrobinkę, chyba znowu się obrócił.

Niby tak mi powiedziala ze norma to 90 ale u mnie dochodzi stan po zakrzepicy bakterie w moczu obrzeki i ta waga wizyte mam za tydzien teraz

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak mały? Zważyła go? Wszystko ok?

A tak jeszcze z ciekawości - Ł też tak je, czy tylko ty?
O poza domem (gdzieś u kogoś, itd) czasem zje trochę mięsa, w domu od kilku lat już nie, i go nie ciągnie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nie przepadam za mięsem pieczonym, nigdy nie przepadałam, jak już to zjem kotleta, w każdym razie coś panierowanego, dla mnie obiady mogłyby być bezmięsne niestety mój M jest okropnie mięsożerny.

No w końcu i u nas wiosna. Aż się chce żyć. Odbiorę córkę że szkoły i będzie szalała na dworze do wieczora. A mąż jak zawsze w pracy[emoji24][emoji24][emoji24]dziś i jutro od 7 do 19. Zanim się ogarnie i wróci będzie 20.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie surowość, to czasami ta uciazliwa ostroznosc hahahaha

Rozumiem :rolleyes: u Nas na wyspie jest wieczny niedosyt promieniowania slonecznego, wiec jak tylko slonce wychodzi to jestesmy caly dzien na zewnatrz. Jedynie wysoka goraczka musialaby nas powstrzymac.
Ja Starszaka z rumieniem puscilam do szkoly po 2 dniach, po 6-tym rumien zniknal .

reklama
No w końcu i u nas wiosna. Aż się chce żyć. Odbiorę córkę że szkoły i będzie szalała na dworze do wieczora. A mąż jak zawsze w pracy[emoji24][emoji24][emoji24]dziś i jutro od 7 do 19. Zanim się ogarnie i wróci będzie 20.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogoda jest piękna, niech już tak zostanie :) U mnie zapowiada się deszcz w piątek takie jednodniowy i potem na początku przyszłego tygodnia. Ale z tego co widziałam na pogodzie to później znowu ma być chłodniej, coś koło 12 stopni, kurde akurat w tym tygodniu naszego ślubu :( oby to się jeszcze zmieniło.

Do góry