reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mojemu M wczoraj zamarzyło się takie [emoji14]
Link do: Łóżko ogrodowe 2x2 metalowe 250 kg
Piękne to jest i mega wygodne zanim wyjechaliśmy do DE to chcieliśmy kupić na podwórko ale po powrocie a może nawet na następne lato sobie sprawimy żeby można było z malutkim na podwórku lezec jak będziemy na urlopie [emoji4] bo teraz na taras już nam niewyjdzie nic oprócz wózka bo mamy meble takie do siedzenia grilla i zawsze susze pranie A i zapomniałam parasol jeszcze musimy kupić taki duży żeby cień był [emoji3]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Oby nie przegrzewac tylko. Nie badz taka surowa :biggrin2::happy2::laugh2: daj dzieciom nacieszyc sie slonkiem :D

Trzymam kciuki za twoja wizyte wieczorkiem.

Peszek - ja mam czesto bole brzucha wlasnie z lewej strony. Czasami moze mnie bolec (taki tepy bol) caly dzien. Nie sadze zeby to mialo zwiazek z jelitami - chyba bardziej, ze dzidzia naciska na jakis nerw I boli chociaz do konca nie wiem sama, ale miewam te bole co kilka dni.

Milego dnia
To nie surowość, to czasami ta uciazliwa ostroznosc hahahaha

@oliwka_11 przykro mi z powodu zbyt dużego cukru. Ale dietą to naprawisz, bedzie ok :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki reszty slodkich dziewczyn :)

Ja po śniadaniu, zaraz się biorę za wegański sernik jaglany (pycha!) a na obiad robię wege burgery i do tego pieczone frytki. Rozkręciłam sie z wege kuchnią na dobre i na nowo to pokochałam. Mimo, że to raptem parę dni, to już czuję róznicę w samopoczuciu, czuje lekkość no i zwierzęta cały czas mi dziekują :D
Wybieramy się potem na spacer na starówkę, żeby skorzystac z pięknej pogody. Miłego dnia! :)
Haha kochane zwierzeta[emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji23] [emoji123] mogę wpaść na obiad?[emoji3]

Helou!

My jeszcze na wakacjach chociaż dzisiaj pogoda gorsza, narazie pada. Fajnie tak się oderwać i odpocząć...

Najważniejsze wyrażenie jakie jest mi ti potrzebne: „sono piena”= jestem pełna [emoji23] nafaszerowaliby mnie chętnie jak indyka na święto dziękczynienia[emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha dobre [emoji23]

Pokazałam mojemu wczoraj Twój filmik to był w szoku, że tak widać [emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Sama byłam w szoku, że tak mocno może kopać :D a najcudowniejsza była tego wieczoru na sam koniec ta piętka, którą czułam ręką [emoji173] Ale dziś już tak nie kopie :( Wczoraj było go czuć nawet w ciągu dnia a dziś tylko odrobinkę, chyba znowu się obrócił.

Niby tak mi powiedziala ze norma to 90 ale u mnie dochodzi stan po zakrzepicy bakterie w moczu obrzeki i ta waga wizyte mam za tydzien teraz

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak mały? Zważyła go? Wszystko ok?

A tak jeszcze z ciekawości - Ł też tak je, czy tylko ty?
O poza domem (gdzieś u kogoś, itd) czasem zje trochę mięsa, w domu od kilku lat już nie, i go nie ciągnie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja nie przepadam za mięsem pieczonym, nigdy nie przepadałam, jak już to zjem kotleta, w każdym razie coś panierowanego, dla mnie obiady mogłyby być bezmięsne niestety mój M jest okropnie mięsożerny.

No w końcu i u nas wiosna. Aż się chce żyć. Odbiorę córkę że szkoły i będzie szalała na dworze do wieczora. A mąż jak zawsze w pracy[emoji24][emoji24][emoji24]dziś i jutro od 7 do 19. Zanim się ogarnie i wróci będzie 20.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

To nie surowość, to czasami ta uciazliwa ostroznosc hahahaha

Rozumiem :rolleyes: u Nas na wyspie jest wieczny niedosyt promieniowania slonecznego, wiec jak tylko slonce wychodzi to jestesmy caly dzien na zewnatrz. Jedynie wysoka goraczka musialaby nas powstrzymac.
Ja Starszaka z rumieniem puscilam do szkoly po 2 dniach, po 6-tym rumien zniknal .

reklama
No w końcu i u nas wiosna. Aż się chce żyć. Odbiorę córkę że szkoły i będzie szalała na dworze do wieczora. A mąż jak zawsze w pracy[emoji24][emoji24][emoji24]dziś i jutro od 7 do 19. Zanim się ogarnie i wróci będzie 20.

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Pogoda jest piękna, niech już tak zostanie :) U mnie zapowiada się deszcz w piątek takie jednodniowy i potem na początku przyszłego tygodnia. Ale z tego co widziałam na pogodzie to później znowu ma być chłodniej, coś koło 12 stopni, kurde akurat w tym tygodniu naszego ślubu :( oby to się jeszcze zmieniło.

Do góry